Оксана Хорват-Станчева: 2015 година е подходяща за среща с истинската половинка

Годината на Дървената овца е подходяща за брак и деца – твърди топ астроложката Оксана Хорват-Станчева

Коя е тя?
Оксана Хорват-Станчева е сред най-известните астролози в България. Прогнозите й почти винаги се сбъдват, дори и лошите, които тя избягва да съобщава – пише „Уикенд”. В звездобройния занаят е въведена от съпруга си – покойният астролог на известни личности у нас Иван Станчев. Предугадил края на земния си път, той бавно и търпеливо й обяснява какво е въздействието на планетите в живота на всеки човек, колко е важно мястото му и часът на раждане. Така русата дама се превръща в достойна наследница на мъжа си и макар че е завършила педагогика в Германия, смело се впуска в „бизнеса” с небесни тела. От брака си с Иван има дъщеря Анаис, която също проявява любопитство към звездите и техните послания – пише изданието.

Оксана Хорват-Станчева предрича една успешна година за любовта и работата

Оксана Хорват-Станчева предрича една успешна година за любовта и работата

Какво носи 2015-а – годината на Дървената овца?
„Тази година ще мине под знака на позитивността” – твърди в интервю за изданието Оксана Хорват-Станчева. „Нещата ще вървят в посоки, различни от досега познатите, ще ни донесе повече материални блага от предишната 2014 г., в която от нас се очакваше духовно извисяване. А то ни беше необходимо, за да оцелеем психически. Тази година ще бъде изпълнена с реални действия и ще има реални постижения. Особен успех ще имат семейните дела, фамилният бизнес също. Ще върви в тези домове, в които царят любов и хармония” – споделя астроложката.
„Дървената овца е работлива, харесва й да я обичат, да й се радват. Юпитер, планетата на късмета, първата половина на годината се намира в знака на любовта Лъв, което значи, че за любов и любовни връзки идните месеци ще са особено успешни. Разбира се, далеч не всички хора ще бъдат покосени от стрелите на Амур. На някои ще им върви повече, на други – ще стои на едно място. 2015 година е успешна за създаване на семейства, раждане на деца, за среща на нова половинка. Промените в партньорството също ще бъдат успешни и няма да нараняват силно изоставените съпруг, съпруга, приятел или приятелка. Определено идва времето за среща с по-подходящата половинка” – твърди Оксана Хорват-Станчева.
„Овцата е кротко животно и няма как да донесе големи изненади. Дори и да има наводнения, които звездната карта ни подсказва, то те няма да са толкова драматични, колкото тези през 2014 г., които взеха и жертви.
През втората половина на годината Юпитер се мести в знака Дева. Това означава, че късметът на хората ще се пренасочи към работата и здравето” – твърди астроложката Оксана Хорват-Станчева.

Оксана Хорват-Станчева: 2015 година е подходяща за среща с истинската половинка
1.3 (26.67%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *