Оксана още тъжи за покойния си мъж Иван

Оксана и Иван вече се срещат само насън

Вдовицата на астролога Иван Станчев – Оксана Хорват, споделя, че се среща с покойния си мъж в своите сънища, но тъжи, че с течение на времето го вижда все по-рядко.

„Мъчно ми е, че вече не го сънувам толкова често. Говорим си с него, но на сутринта си спомням много малко думи“, обяснява с тъга астроложката.

Красивата Оксана прави всичко по силите си, за да изпълни последното желание на Иван. На смъртния си одър той й казал, че би искал малката им дъщеричка Анаис да последва неговия личен пример.

„Анаис проявява интерес към какво ли не. Задава всякакви въпроси. Има много голям интерес към астрологията и смятам, че това й е вродено. Вълнува се каква зодия е всеки, какъв асцедент. Така например се интересуваше каква зодия е бавачката й, за да разбере дали ще си паснат. Не знам дали изчислява нещо, но това, което виждам, е, че има интуиция за астрологията“, казва Оксана пред в. „Уикенд“.

Звездобройката споделя, че се е увлякла по учението на Петър Дънов, след като една нощ й се присънил самият Учител, за да й изнесе лекция.

„Дънов ми е казвал какво трябва да правя за детето си. Осъзнавам, че не изпълнявам стриктно заръките му, но съм взела негови книги и често ги прелиствам“, разказва още Оксана.
бутон за споделяне

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: