Обсебени от дявола или какво е усещането за „Дявола в мен“!?

Неотдавна в канадската преса бе разказана невероятната история за изгонването на дявола от 15-годишно индийско момиче.

С ритуала се заел младият и не толкова опитен свещеник Гунтано Виглиотта. Предупреждавали го, че е опасно да прави сам обряд на екзорсизъм, но той не слушал никого.

Вижте и ТОВА: Практики на екзорсизъм в България. Какво е това и към кой екзорсист да се обърнем?

Отец Вентура, който вече 30 години се занимава с екзорсизъм, се е срещал с различни демони: и парализиращи хората, и отнемащи речта, и наказващи с безумство. Виждал е всякакви неща. Веднъж, например, когато гонел дявола от спокоен и кротък на вид мъж, мъжът неочаквано паднал на земята и започнал да се тресе, а тялото му започнало да изменя формата си като гумено.

«Лицето започна да се преобразява докато не придоби формата на свинска зурла, — разказва отец Вентура. — Чух грухтене на шопар. След това свинската зурла се превърна в магарешка муцуна. Аз вече имах достатъчно опит и умея добре да се владея, но тогава почувствах как направо ми се изправят косите. Полудях ли?! Изключено! Та нали свидетели на тези превъплъщения бяха и още десетина роднини на нещастника».

В друг случай демонът бил приел образа на смок.

Задължително погледнете и ТОВА: Защо писателите се държат като обсебени от демон? Кои са демоните на писането?

«Тридесет и две годишен мъж дойде при мен и ме помоли да го избавя от страшния смок, който се е заселил в него, — разказва Вентура. — Не беше душевноболен – такива ги разпознавам веднага, още от пръв поглед. Докато разговаряхме чух съскане на змия. След това от устата на посетителя се стрелна дълъг, тънък и раздвоен език…»

Трябваха ми няколко месеца за да изгоня демона. На заключителния сеанс по изгонването на демона човекът падна на земята като се виеше и гърчеше в страшни мъчения, а от устата му изпълзя еднометрова змия. Тя издаде съскащ звук и се разтвори във въздуха.

Необичайният опит на отец Вентури бе допълнен и от младо момче, което по време на изгонването на на дявола от него, плюел камъни с големината на гръцки орех. Били се събрали няколко килограма, а осемнайсетгодишното момче недоумявало как всичко това е попаднало в стомаха му.

ДЕСЕТ ПРИЗНАКА ЗА ОБСЕБВАНЕ ОТ ДЕМОНИ

Неотдавна в канадската преса бе разказана невероятната история за изгонването на дявола от 15-годишно индийско момиче. С ритуала се заел младият и не толкова опитен свещеник Гунтано Виглиотта. Предупреждавали го, че е опасно да прави сам обряд на екзорсизъм, но той не слушал никого.

Сеансът в дома на обсебената продължавал два часа. Изведнъж майката на момичето, която чакала в другата стая, чула странни викове. След това всичко замлъкнало. След известно време жената влязла в помещението, където се извършвал обрядът, и видяла ужасяваща картина: тялото на свещеника било буквално разкъсано на части, а обсебеното момиче било в безсъзнание. След като дошла на себе си тя си спомнила глас, който звучал в мозъка й по време на обряда “Аз съм Унищожителят! Убий свещеника!”

…В продължение на векове църквата нееднократно е практикувала екзорсизъм – изгонване на злите духове от обсебения от дявола човек – с помощта на особени обряди и заклинания. При това се смятало, че като се вселявал в човека дяволът му слагал печат, маркирал своя улов.

Било много важно да се знае по какви признаци може да се разпознае обсебеният.

Изкуството, свързано с разпознаването, се е разработвало изключително старателно в продължение на векове. В резултат църковните служители стигнали до извода, че човек може да бъде признат за обсебен по следните десет признака:

 1. Когато самият той твърди, че е обсебен от дявол.
 2. Когато води лош живот.
 3. Когато страни от хората и живее в самота.
 4. Когато страда от продължителна болест с необичайни признаци и припадъци, от рода на непробуден сън, повръщане на различни предмети, които не влизат в състава на храната.
 5. Когато хули Бога и често споменава дявола.
 6. Когато е сключил договор с дявола.
 7. Когато го мъчат зли духове.
 8. Когато на лицето му се появи особено изражение, което кара хората да потръпват.
 9. Когато изпадне в лудост, буйства и налита на бой.
 10. Когато крещи, свири, ръмжи или издава каквито и да било други звуци, присъщи на дивите зверове.

Впрочем, както и да се е борила христианската църква с дявола, и до ден днешен не е успяла да го победи. Както и преди нечестивият продължава да тормози хората.

През 1949 г., в Джорджтаун, 13-годишно момче решило да вика духове с помощта на спиритичен сеанс. Като резултат силите на отвъдното влезли в контакт с него – момчето чуло странни звуци, драскане…

Изплашен от стореното, той не завършил магическия ритуал като с това пуснал на воля посланиците на ада.

През нощта, когато сложили детето да спи в стаята се чуло скързане, въздишки, човешки стъпки. Така продължило няколко дни и нощи.

Започнали да изчезват дрехи на детето и да се появяват на най-неочаквани места.

В училище тетрадките и учебниците на съучениците му почнали да летят във въздуха! Накрая предложили на родителите да си го вземат вкъщи и да му наемат частни учители. Но преди това – да го прегледат лекари.

Лекарите изслушали разказа на родителите на малкия пациент, направили изследвания и установили, че детето е напълно здраво. Но когато гласът на детето се променил – от детски станал нисък, плътен и дрезгав, родителите се обезпокоили не на шега.

«Диагнозата» на детето била поставена от свещеници: обсебен от дявола. Обрядът по екзорсизъм продължил 10 седмици. По време на всички сеанси момчето демонстрирало невероятна сила и с лекота отблъсквало помощниците на свещеника, които го държали. Освен това надигал глава като змия и плюел в очите на околните.

Веднъж по време на обряда успял да се измъкне от ръцете на служителите, хвърлил се към свещеника, измъкнал ритуалната книга от ръцете му и пред очите на изумените очевидци тя се превърнала на облак конфети!

След като минали десет седмици детето напълно забравило за случилото се и затова как се е нахвърлял с нож на родната си майка, както и как счупил ръцете на двама от държащите го по време на сеанс помощници на свещеника….

ЕКЗОРСИЗЪМ В ПРЯК ЕФИР

Във всяка католическа страна има свещеници-екзорсисти. Всеки от тях е получил официално назначение и благословение, всеки има свои професионални тайни, как да обуздае дявола, който пречи на хората да живеят спокойно. Всички екзорсисти са обединени от една обща черта: за да избегнат търканията със съществуващото законодателство съвременните «бойци на невидимия фронт» от католическата църква действат в духа на времето – в много от случаите те изгонват лукавия със съдействието на лекари-психиатри, психолози и невропатолози.

Както твърдят борците с нечистата сила, по този начин те отделят истински болните от тези, които са обсебени от дявола.

«Махай се!» — ръмжи с глух, нисък глас вързано за креслото момиче с измъчено лице. «В името на Исус Христос аз заповядвам на дяволските духове да напуснат тялото на Джини!» — провъзгласява в отговор наклонилият се над нея свещеник, докато изтрива капчиците пот, избили на челото му. Но зловещият глас упорства: «Не искаме да си ходим! На нас ни трябва Джина…»

Тази сценка няма никакво отношение към холивудските филми на ужасите. Всичко е доста по-сериозно.

С разрешението на църковните власти телевизионната компания Ей-Би-Си засне и демонстрира в едно от своите предавания истински обряд по изгонване на бесове от 16-годишна жителка на Палм-Бийч в щата Флорида.

По този начин, няколко десетилетия след появата по лавиците на книжарниците в Америка на бестселъра на Уилям Питър Блети «Изгонващият дявола», а след това и на едноименния филм, милиони американски телезрители могли с очите си да се убедят: това, което се е смятало за фантастика, всъщност съвсем не е измислица.

Предисторията на това сензационно предаване е следната: момиче на име Джина попаднало в психиатрична клиника с диагноза прогресираща психоза.

Медикаментозното и психотерапевтично лечение не подобрили състоянието на болната: резки преходи на настроението от дълбока меланхолия до истерия, видения на два уж вселили се в нея духа – мъж на име Зион и жена Минга — продължавали да преследват момичето. Възможно именно заради това лекуващите лекари да нямали възражения срещу предложения от местната католическа църква сеанс по екзорсизъм.

И ето че именно от телевизионната програма американците успели да добият представа, что какво представлява обрядът.

Шестте часа на ритуала били сгъстени в динамична 26-минутна телевизионна версия. Тя съдържала демонстрация на най-ярките моменти на сеанса, редувани с показване на медитиращите екзорсисти и интервю със свещениците.

«Обърни своя гняв, Боже, на започнала битката за душата на бедната Джини, запечатана от телевизионните камери.

Гримасите на момичето, истеричният смях и ридания свидетелствали, че тя е психично болна. Зрителите направо настръхвали от идващия като от дълбините на подземие глас. Но той не смущавал двамата свети отци, призоваващи «господаря на земното зло, учителя по ерес и изобретателят на непристойността» да освободи Джини.

Телевизионният сеанс по изгонване на дявола завършва със следната сцена: вързаното към креслото момиче се усмихва блажено, а към нея се протяга ръка на екзорсист с разпятие . Звучи внушаващият глас на светия отец: «Целуни кръста Божий, Джина. Мама ще те отведе вкъщи, успокой се».

След излъчването на предаването наблюдаващият редактор на снимките епископ Кит Симмънс заявил: «Дяволът действително съществува. Той е силен и активно, както в продължение на всички векове, действа на планетата».

Интересното е, че болшинството американци вярват на тези твърдения. По данни на анкетата, направена миналата година от института Хелап, 55 процента от анкетираните са убедени в съществуването на злият дух, а 49 % вярват в това, че човек може да се намира в неговата власт.

Според вестник «Ню-Йорк нюздей», във века на космическите технологии екзорсизмът става помощник и спътник на психиатрията в САЩ. «Ние разглеждаме тайнството по изгонване на дявола в качеството му на подходящ начин за лечение на някои психически разстройства, — казва в интервю на вестника вице-президентът на медицинската корпорация «Хелс енд хоспиталс корпорейшън» Луис Маркос. — Аз разреших на всички наши болници и всички други видове на религиозно въздействие в случай на необходимост »…

ДЯВОЛЪТ СТАВА ВСЕ ПО-АГРЕСИВЕН!

петър велев екзорсист 03

Петър Велев се прочу като екзорсист покрай Господари на ефира.

За доста дългия период на своята служба на църквата вече покойният папа Йоан Павел II три пъти е правил ритуал по изгонване на дявола. Първият свой опит понтификът получил още през 1982 г., когато гонил бесовете от младо момиче, която започнала да се търкаля по земята с ужасни викове. А последният акт на екзорсизъм бил направен от него през 2001 г.

По думите на отец Габриел Аморта, който «асистирал» на Папата, случаят бил нещо повече от необичаен. Дяволът се вселил в 20-годишно момиче, като й внушил, че слюнката й ще излиза от радиоприемник. «Аз видях левитация» – казва отецът.

«Никога не съм споделял своите преживявания и никъде не съм ги описвал, — признава още един италиански борец с нечистата сила – петдесетгодишният капелан Германо Вентура от Рим. — Не искам да всявам паника у хората. Но дяволът става все по-агресивен, все по-смел в своите сатанински деяния, властва над целия свят. Религиозните власти признаха, че е дошло време да се осъзнае физическото присъствие на дявола.

Още разяснения за обсебването от варненски ясновидец, който пожела анонимност:

обсебване от демони - 01

Обсебването от демони става все по-популярно, откакто човечеството се ориентира към религията на материализма.

Нашите създатели, за разлика от нас, се намират в позитивната вселена. Te са населили планетата Земя с хора от 1-во и 2-ро ниво. У хората от първо ниво са заложени 2/3 оригинален извънземен ген и 1/3 земен ген. В самото начало те са съставлявали 30% от общото население.

Останалите 70% са били човеците от 2-ро ниво, които от своя страна са имали 1/3 извънземен ген. С течение на времето злобата, завистта и омразата видоизменили същността на хората. Гените мутирали. И започнали да се мултиплицират, подобно ракови клетки. Сега от онези 30 процента хора от 1-во ниво са останали само 0, 1 процента.

При това почти половината са обсебени от негатива. От останалите 70 процента са останали само 6 процента и 1/3 от тях също са обсебени. От истинските хора почти никой не е останал незасегнат. Атакуват ги негативи – хора от 3-то и 4-то ниво, жестоки, подмолни, завистливи хора, създадени с цел да ликвидират хората с оригинален ген чрез обсебване.

Те са плод на 4 негативни йерархии, които се намират на 3 светлинни години от нашата планета. Та тези негативни йерархии създават сами за себе си 12 модела негативни хора. Това обаче може да стане само чрез генна модификация на оригиналния извънземен ген. Ето защо те атакуват хората от 1-во или 2-ро ниво и отнемат от тях оригиналния извънземен ген.

КАК СТАВА ВСИЧКО ТОВА?

петър велев екзорсист 02

Можете да намерите Петър Велев чрез сайта pokayanie.info

Посредникът-негатив, или както е попопулярно да се нарича злият дух, се изпраща на човека от ниво посредством проклятие, магия или колективно насочена отрицателна енергия. Той се впива в човека и започва да черпи от неговата енергия. Приемникът започва да се чувства отпаднал, да “изпуска” нервите си, да се държи странно. Но негативът не спира дотук.

Той започва да търси хора от 3-то и 4-то ниво, носители на злото, за да може още по-добре да манипулира “домакина” си. Злият дух внушава на приемника си възхищение, доверие и любов към човека от 3-то или 4-то ниво, подтиква го към пълно себеотдаване. Така постепенно негативът взема връх.

Всяка нация си има хора от 1-во и 2-ро ниво, които да я ръководят. На хората от 1-во ниво помагат Кристалните деви, а на хората от 2-ро – Аватарите. Девите и Аватарите имат кристална структура и нетленно тяло. Те са пазители на Земята и също са създадени от нашите създатели. Кристалните същества отговарят за прераждането на необсебените хора от двете нива.

ОБСЕБВАНЕТО МОЖЕ ДА СТАНЕ В РАЗЛИЧЕН ПЕРИОД ОТ ЖИВОТА НА ЧОВЕКА

обсебване от демони - 02

Първите по-сериозни романи за двойници и обсебване от демони се появяват през Осемнайсти век.

При някои то се осъществява още в утробата на майката, при други – по-късно.

Човек постепенно губи себе си. Положението му се влошава с всеки изминал ден. Негативът дава, дава, дава, докато в един момент внезапно решава, че си иска “вересиите обратно”. И става страшно.

Злият дух довежда своя приемник до пълен крах. Унищожава го.

Извеждането на злия дух може да се постигне по няколко начина.

Единият е чрез екзорсизъм. Прави се от 3-ма католически свещеници, събрани на едно място, и е цял ритуал. В България няма подготвени хора да го извършат. А има и още един риск. Малко след като негативът е прогонен, той пак може да се върне обратно в тялото. Искам да кажа, че при екзорсизма не се “изгражда имунитет”.

Вторият начин за прочистване е чрез т. нар. Императорски балсам. Той попива в тялото, изсмуква всичко лошо, “нечисто” от мозъка и тялото и го изхвърля заедно с негатива по естествен път.

БАЛСАМЪТ ПРОЧИСТВА КРЪВТА

петър велев екзорсист 01

Петър Велев е един от известните ексорсисти в България!

Изготвя се по древна рецепта в чужбина. Започва се с хороскоп на жреците. Прави се и специален амулет.

Мога да посоча много хора, станали жертва на злите духове, които са ги обсебили. Отначало те са имали всичко и изведнъж, съвсем необяснимо, го губят – някои мизерстват, други умират.

Ето няколко от по-известните имена – Емил Димитров, Фреди Меркюри, Аспарух Лешников, Онасис, Чърчил, Левски. Симеон Втори също е обсебен от негатив и разрухата му се осъществи и продължава да се случва пред очите на всички нас.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Обсебени от дявола или какво е усещането за „Дявола в мен“!?
5 (100%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Обсебени от дявола или какво е усещането за „Дявола в мен“!?

 1. Здравейте,

  знаете ли има ли лице, което практикува екзорцизъм.

  Моят син, който е на 21 години от четири години чува гласове и никакво медикаментозно лечение не дава резултат, освен, че има и непоносимост към 99% от медикаментите. На пръв поглед и при разговор изглежда напълно здрав, но тай като гласовете се активират, когато е сред хора от четири години почти не излиза или много рядко с мен и баща си. Имам основание до голяма степен да се съмнявам, че не е заболяване, а обсебване. Моля в случай, че разполагате – дайте информация. Прочетох книгата на най-добрият действащ екзорцист Габриеле Аморт и още безброй неща, но какво от това. До Италия не можем да отидем по ред обективни причини. Ако знаете за действащ екзорцист в България – моля, пишете.

  Благодаря,

  Диана

 2. ..здравейте,…има един филм – бтв документите – „обсебване“,мисля че го имаше във в-бокса – там се говори и за хора в бг – практикуващи екзорсизам.ако намерите нещо,напишете,тъй като и мой познат има подобни неприятности.

 3. „Diabolus Expulsum“ това е името във v – вох.

 4. Здравейте!Аз много се интересувам от изгонването на злите духове от човека.От всичко,което съм прочела,най – правилна(според мен ) е информацията в Библията.Защо ? Всички други догадки са от хора-човеци !В Библията са Божиите послания към хората.Висшият Бог е създал злите духове…Само Той Знае Формулата за изгонването им от хората.Бог, Който е сътворил Вселената чрез Всемогъщата Си Сила, не може да бъде затруднен от нищо и от никого. Той може да изцели всякаква болест,да изгони всеки зъл дух. Господ Иисус Христос казва: “…за човеците това е невъзможно, ала не и за Бога, защото ЗА БОГА ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО “/Марк 10:27/. “… ИСТИНА,ИСТИНА ви казвам: каквото и да поискате от Отца в Мое име, ще ви даде. Досега нищо не сте искали в Мое име; искайте, и ще получите, за да бъде радостта ви пълна”. /Иоан 16:23-24/.
  “ и всичко, що поискате в молитва с ВЯРА , ще получите” /Мат.21:22/. Човек трябва да се покае за греховете си.Някои от тях са:Богохулство,отричане на Исус Христос,хулене на Святия Дух,убийство,прелюбодействане,блудство,хула или удар върху родител,хомосексуализъм,скотоложство,лъжа,врачуванв,говорене с мъртви,идолопоклонство,магии,предателство,обида без причина,кражба и др.
  След покаянието,направено само пред Бог,човек трябва да реши искренно-да се промени ! Да поиска прошка от Бог ! да повярва,че Бог съществува и може всичко !Човек трябва да се смири ! Да започне ежедневна връзка с Бог чрез МОЛИТВА !Трябва да моли Бог,в името на Сина Исус Христос,да изгони злите духове от тялото му !…

  Ако човекът е много зле-обсебен от много лоши духове-трябва друг(или група) да се моли за него.Този друг-да е много чист-много морален,да е запознат християнин,коъто да знае какво точно да направи-по указанията от Бог ,дадени в Библията-за гонене на духове.Препорачвам ви да прочетеет книгата“ИЗЦЕЛЕНИЕ ЧРЕЗ ВЯРА В БОГА „от Петър Иванов Велев .Заслужава си човек да знае повечко-в какъв свят живеем,и че без Божията закрила и намеса сме много слаби да воюваме с по-силните от нас-силите на злото.Бог да е свас ! Амин…Коъто тарси ИСТИНАТА – намира ! Ангелина

 5. Госпожо Филипова, понеже се интересувам от тази тема, четох някъде че в гр. Раковски има католическа църква и свещеници, които извършват екзорсизъм. Така че ако не Ви се ходи чак до Италия можете да отидете до Раковски.

 6. здравеите!
  хора на последък имам чувтвото, че в мен има нещо свръхестествено което немога да открия… по рано предчувствах бъдещето… и много познавах.. сега, макар и на 12 години (колкото и странно да ви звучи) мога да гледам на картите на баба и да предсказвам много неща..реших да ви го споделя просто защото трябваше да го споделя все някъде… напоследък се ровя из подобни саитове.. гледам дяволи.. дами пики… духове..изцеренияя.. и всякакви такива…. моля ако някои може да ме съветва или да ме попита нещо имеил-а ми е ivet_9998@abv.bg
  a bvox7-a- vbox4ety19
  мерси предварително..==]]]]]]]]

 7. Дух Господен, Дух Божий, Отец, Син и Свети Дух, Пресвета Троице, Пренепорочна Дево, ангели, архангели и светии от рая спуснете се върху мен.
  Потопи ме в Себе си , Господи, извай ме, изпълни ме със себе си, използвай ме.
  Изгони от мен всички зли сили, унищожи ги , разруши ги, за да мога да бъда добре и да върша добро.
  Премахни от мен магиите, чародействата, черната магия, черните литургии, предметните магии, връзванията, проклятията, лошото око, дяволското омърсяване, дяволското обсебване и дяволското натрапване; всичко което е зло, грях, завист, ревност и коварство; телесна, душевна и нравствена, духовна и дяволска болест.
  Изгори всички тези злини в ада, така че никога повече да не се докосват до мен, нито до което и да било друго създание в света.
  Заповядвам и разпореждам, със силата на всемогъщия Бог, в името на Иисус Христос Спасителя, с посредничеството на Пренепорочната Дева, на всички нечисти духове, на всички присътствия, които ме тормозят, да ме изоставят веднага, да ме изоставят завинаги и да отидат във вечния ад, оковани от свети Архангел Михаил, от свети Гавраил, от свети Рафаил, от нашите ангели-пазители, стъпкани под петата на Пресветата и Непорочна Дева.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *