Нострадамус: През 2015 година в Русия се ражда новата световна религия

Земята ще си отмъсти на хората за посегателствата върху нея – твърди Нострадамус

Според великия пророк Нострадамус през тази година в Русия ще се зароди нова религия. Тя няма да е обикновено сектантско учение и бързо ще набере последователи.

„До 30 години тази религия ще бъде господстваща по цялата планета и хората ще имат шанс да загърбят различията” – категорични са преводачите на крайно сложните предсказания на френския астроном от еврейски произход.

Те предупреждават, че човечеството наистина ще има нужда да се обедини, защото Земята ще бъде много негостоприемна срещу нейните наематели, които твърде дълго и алчно изчерпваха ресурсите й. Поне така е предсказал през 16-и век Нострадамус.

„Земята не може повече да търпи това, което й причиняваме, и ще си отмъсти. Нострадамус е предсказал, че през 2015 година ще започнат глобални катаклизми, които няма да затихнат и през следващите години. Много ще загинат, а други ще бъдат принудени да променят изцяло начина си на живот.

Преди век той е пророкувал изригването на вулкани, които са били заспали в продължение на хиляди години. Видял е и невиждани по размерите си горски пожари. Пепелта от тях ще скрие Слънцето и Луната на небосклона” – твърдят руските изследователи на наследството на Нострадамус.

Руски изследователи разгадават предсказанията на Нострадамус

Руски изследователи разгадават предсказанията на Нострадамус

Френският пророк все пак е предвидил и положителни неща за човечеството през 2015 година. Според него хората ще открият нови и лесно достъпни източници на енергия, както и ще развият още повече технологиите си.

„Техническият прогрес обаче няма да ни спаси от гнева на природата.

Най-тежко ще е в края на годината, когато ни очаква потоп. Става дума за глобално наводнение, което ще засегне много страни и милиони хора.

Дъждовете няма да спират в продължение на седмици върху цяла Европа. Ще има разрушения и много загинали.

Дано световните лидери се вслушат в предупрежденията на великия французин и още отсега вземат необходимите мерки” – препоръчва член на руския изследователски екип, работил върху творчеството на Нострадамус.

Нострадамус: През 2015 година в Русия се ражда новата световна религия
5 (100%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Нострадамус: През 2015 година в Русия се ражда новата световна религия

  1. Нострадамос е прав бъдещето е на Русия.

  2. Освен Нострадамус и баба Ванга вижда че бъдещето на света е на Русия. За повече информация прочетете книгата Путин Мегре и бъдещето на света. Автор е Акад.Виктор Медиков.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *