Поличби, които носят щастие в нов дом

Най-после всичко завърши! Приятелите и роднините те поздравяват с новия дом. Нещо ново започва в живота ти.

Знаете ли, че има поличби, които носят щастие в новия дом? Някои биха ги нарекли суеверия, но все пак вижте за какво става въпрос.

Преди всичко е важно да „почистите“ дома си от негативна енергия За това е необходима изсъшена метличка от жълт кантарион, свещ от църквата и аромат на лавандула.

Първият кръг с метличката започнете от вратата, обратно на часовниковата стрелка, с цел да изметете натрупалият се негатив, а после по посока на часовниковата стрелка, като си представяте себе си. Мислете си за това, колко хубаво ще ви бъде да живеете в новия дом.

След това, заставайки пред вратата, протегнете ръце с дланите нагоре и си представете, че сте поставили защитен щит пред входната врата на дома. Какъв цвят ще бъде този щит решавате вие.

Златен или виолетов ще донесе в дома ви богатство. Розов или ален ще доставят любов и нежни отношения в семейството. Син, сив обезпечават успех в бизнеса. Жълт, оранжев, зелен ще донесат здраве. Сребристият или белият помагат да се привлекат в дома добри хора и помощници.

Вторият етап е свързан със задачата да станете приятели с домашния дух. Най-добър начин за това е да направите вкусно угощение за близки приятели. Оставете свободен стол за него.

Препоръчва се да се отбележи влизането в новия дом два пъти – първият път с най-близките хора в първите почивни дни след като сте се настанили. Вторият път с много гости, когато вие самите сте престанали вече да се чувствате гости в новия си дом.

За добро поверие се счита ако сте взели от стария си дом метлата. Ако в предишния ви дом е имало домашен дух, поканете го да дойде с вас в новия.

Можете да пуснете най-напред котенце или куче. Животните чувстват благоприятните места. Счита се, че котката лежи на места с отрицателна енергетика и я „взема със себе си“, а на това място, където е легнало кучето, можете да поставите леглото, защото кучето чувства местата които са благоприятни.

Не забравяйте да закачите подкова над входната врата, но с краищата нагоре, така в дома ще се трупа благоприятна енергия. Ако подковата виси с краищата надолу доброто ще изтича от дома.

Поличби, които носят щастие в нов дом
2.8 (55%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *