Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Grafik
Ето графикът за Края на света!

РАЗБИВАЩО! Публикуваха новия график за Края на света, ВИЖТЕ ГО! (ФОТО)

Правителството крие графика за почивните дни – Краят на света ще се отработва на 5 януари

До Края на света остават броени дни, затова трябва да се внесат изменения в графика на предстоящите празници, умуват в Мрежата. Любопитното предложение за подобаващо на  отбелязване на Апокалипсиса като официален почивен ден може да се приеме и от правителството. Толкова много празници сложиха в календара, че трябва специално издание, за да не забравим кога точно и защо се почива!

Ето графикът за Края на света!

За да си планирате по-добре оставащото време, ето предложението, което дават от petel.bg и   uchilishtezajeni.com.

Вижте и колко празници сте пропуснали – информацията за тях може да е била скрита от управляващите, както става с всичко по-важно!

година 2010 – Учени обещаха да свърши нефтът и да светът да се потопи в жестока война за ресурси. Слънцето трябваше да спре да грее и да настъпи новата ледникова епоха – това стана наистина: свалете си от някой торент незаконно копие на „Ледена епоха“ 1, 2 или 3.

година 2009 – Съгласно сериозния прочит на предсказанията на Нострадамус от Питер Лори, това е годината на Армагедон. Ако сте го пропуснали – не тъгувайте!

година 2011 – „На първо четене“ свърши календарният цикъл на древните маи. Краят на света имаше и „вариант В“ – сблъскване с астероида 2005 Yu55, и пак разочарование.

И сега вече ако се размине: 2012 – Започва Епохата на Петото Слънце на маите. Слънчевата система трябва да се строи като за парад, барабар с всички във Вселената – всичко трябва да замлъкне (ами любимата тъща!?). Индиговите деца предупреждават да си правим сметка отдалеч и да се подготвим за тези събития – оцеляването ще бъде проблем (не бъркайте с историческия ПРОБЛЕМ 2000 – и той се оказа БАЛОН).

2013  – Рагнарок – обещание за Съдния Ден. Ден на Началото и Края едновременно! Хиперпространствен преход в Четвъртото измерение. Рождение на Боговете и гибел за смъртните. Трудно обясним, но необходим Край на света….

2014  – Някои астрофизици предвещават, че Краят идва с облак от космически частици прах, който ще направи на прах и нас, и цялата Слънчева система. Най-досадно е после: който остане – ще трябва да почисти!

2015  – Свършекът идва с края на особеният 9576-годишен цикъл, който ще бъде гибелен за съществуващата цивилизация. Напълно непонятно, но гарантирано. Изходът е в Четвъртото Измерение.

2016 – Потопът в последната си версия е гарантиран от климатолога Джеймс Хансен. Полярните шапки и ледниците се разтопяват и по-голямата част от сушата ще бъде залята.

2017 – Край на света, съгласно Теорията за йерархическите катастрофи.

2018 – Отново атомен Апокалипсис, отново прочетен някъде между редовете, оставени от Нострадамус…

2019  – Ако се размине войната, за всеки случай астероид 2002 Nt7 идва да ни довърши.

2020  – Великият Исак Нютон, прочитайки предсказанията на Йоан Богослов изчислил, че Краят на света настъпва точно тогава…

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец и какво не се яде? Легенда, именници, молитва за Благовещение.

Какво се прави на Благовещение? Какво се яде на Благовец?

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *