Заговорът с новите антитерористични закони и целта на йезуитите

Християните в Русия под закон подписан от Путин за забрана за дейности извън църквите. Новите антитерористични закони са под влиянието на йезуитите!

На 24 юни 2016 година руската Госдума, съвсем набързо, прие на второ и трето четене антитерористичен пакет, внесен от депутатите на Госдума Ирина Ярова и сенатора Виктор Озеров (широко известен като «пакет Яровой»).

Той съдържа поправки в десетки закони, които разширяват пълномощията на държавата да упражнява ожесточен контрол над жителите на страната и да ограничава правата, гарантирани на гражданите от Конституцията.

Новите антитерористични закони са изцяло направени срещу правата на човека.

Руската Госдума, където депутатите приеха новите антитерористични закони.

Руската Госдума, където депутатите приеха новите антитерористични закони.

Законът дава право на властите да отнемат гражданството на руснаците, да им забранят да излизат от страната, могат да бъдат осъдени по „неправилно“ обвинение в подозрителна дейност като терористи например, да имат достъп до всички телефонни разговори и електронни кореспонденции на гражданите, да правят обиск на жилищата без заповед. Всички изменения и поправки на законите се очакваше да влезнат и влезнаха в сила на 20 юли, пише сайтът „Медуза“ (meduza.io) за най-важните елементи от „пакет Яровой“, който ще следи как ще се прилага и приема от обществото, но досега нищо не е писано по въпроса. Предварително в началото на месец юли ”пакет Яровой” беше подписан от президента Путин. Същевременно миналата година той подписа закон, с който се признават текстовете от свещени книги като Библията за не екстремистки.

Месеци преди приемането на закона против тероризма в Русия, в Казахстан излезе закон за забрана на християнството. Главно протестантски църкви бяха обискирани и затворени. Мюфтията в страната заяви наскоро през август, че трябва да бъдат обрязани всички жени по света. Изглежда това са го планирали отдавна, след като имат намерение да наложат световен джихад. Това му изказване счупи тъпомера за подобни мохамедански простотии. Те искат както сега арабките са обрязани в десетки страни, да обрежат и всички останали жени по света, да не се възбуждат и да не могат да изпитват чувства от секса, за да нямало разврат, а само да раждат.

Когато влезе в сила подписаният пакет от антитерористични закони, руски и американски сайтове публикуваха статии, с които не одобряваха този „пакет Яровой“, защото е в нарушение на човешките права. На властите е позволено да правят обиски без причина и да вкарват в затвора невинни хора само по подозрение, без да имат никаква връзка с предполагаеми терористи. Освен това се забранява на християните да извършват мисионска дейност без разрешението на властите по подобие на времето на социализма.

Адвокатът от „Славянския правов център” Константин Андреев е проанализирал за Центъра ”Сова” неотдавна приетия закон, с който се потъпкват правата за свобода на вярата и съвестта гарантирани от конституцията на Русия. В своя доклад той казва, че новите антитерористични закони подлежат на отмяна като противоконституционни.  За нарушение на закона се считат разпространението на християнска литература без разрешение от властите, проповядване на открити места, по домовете и в зали. Разрешено е засега само в църквите да се говори за религия и се ограничава всякаква християнска дейност извън тях. Все пак евангелистите са големи приятели с католиците.

Християните в Русия под атака от закон подписан от Путин за забрана за евангелизиране извън църквите, пише christianpost.com. Новите антитерористични закони са под влиянието на йезуитите!

Това са наченките на глобализма и въвеждането на нов световен ред от политиците на големите страни и стоящите зад тях в сянка общества като масони, йезуити и други. За това не е нужно да се поднася някаква нова информация, защото отдавна се знае каква е политиката на Ватикана и нейния Йезуитски орден. Всичко се движи по план според подписаните преди време 4 тайни манифеста, за намеса и контрол в 4 сфери на живота: върху финансовите средства на хората със застрахователното дело и чипирането, в образованието, в здравеопазването и в религията. Всичко това поставя хората  в пълна зависимост и беззащитност.

В Русия е приет на 20 юли е приет пакет антитерористични закони широко известен като ”пакет Яровой”.

В Русия е приет на 20 юли е приет пакет антитерористични закони широко известен като ”пакет Яровой”.

Новите антитерористични закони приети в Русия, Ливан, Австралия и предстоящото им приемане в Турция и постепенно в целия свят, целят не толкова борба с тероризма, а потъпкване на свободата на вярата и съвестта на хората и пълен контрол над тях. В Русия засега нищо не се казва за някакви проблеми с тези закони, но се изтъква, че те с нищо не допринасят против тероризма, а ограничават само дейността на християнските протестантски църкви.

Много защитници на религиозната свобода смятат, че законът не прави нищо, за да попречи на радикалните ислямски джихадисти и вместо това ограничава дейността на малцинствените християнски деноминации несвързани с Московската патриаршия на Руската православна църква.

Директорът McDonnell, на религиозните програми за свобода в Института по религия и демокрация във Вашингтон, каза в интервю за The DailySignal, „Законът не прави много, за да защитава от тероризма и само пречи на християните и другите, които не са православни да проповядват и мисионират.“ „Русия се връща обратно към това, което е било преди“, добави McDonnell. Има пред вид връщане към диктатурата на социализма.

Има два клона на Руската православна църква, на Московската патриаршия и Руската православна автономна църква. Московската патриаршия е защитена по силата на новия закон, тъй като тя е била приведена в съответствие с руското правителство в продължение на десетилетия. Руската православна автономна църква, обаче, е независима и не е освободена от закона.

В имейл до The Daily Signal, архиепископ Андрей Маклаков, администратор на Руската православна автономна църква на Америка, каза: „Тъй като Руската федерация се е понесла обратно към своите съветски корени все повече и повече през последните 25 години, тя търси начини, за да тормози, гони и унищожава всяка религиозна организация, в която вижда конкуренция за своята собствена „държавна църква“.“

Както се разбира от събитията с Ислямска държава, терористичните актове в Стария континент и навсякъде, и преднамереното преселение на мохамедани, се разбира, че това е предварително планирана акция с цел поробване на народите дори за унищожаване на Европа в досегашния й цивилизован вид от джихадистите. Много лектори в нета пишат за новия световен ред и за заговора на правителствата с участие на масони, йезуити и други общества срещу своите народи. Вземете например само какво направиха с България. Сега идва ред на забраната за свободата на вярата и съвестта, освен всичко друго, което направиха.

Всички народи се обединяват срещу Ислямска държава и тероризма и с това стари фиктивни врагове като Русия и САЩ могат да се помирят и с въвеждането на новите антитерористични закони, те се сближават и по политическите интереси и така се доближат до една от целите на йезуитите, на Ватикана и другите уж „тайни общества”, да принудят беззащитните хора да приемат белега н звяра от Откровение 13-та глава.

Новите антитерористични закони могат да имат някаква разлика в отделните страни, но всички са насочени към ограничаване свободите на гражданите и постепенно свободата на вярата и съвестта ще бъде силно засегната. Ето така може да се прокарва политиката на йезуитите без дори да има световно правителство. Все пак новите антитерористични закони не биха пречили с нищо на никого и не биха били проблем, ако не се злоупотребява с тях.

Терорът срещу българите и новото робство включват и Исляма.

Терорът срещу българите и новото робство включват и Исляма.

Това предстои навсякъде по света да се въведе, включително и в България, според пророчеството на Библията. Все пак намираме се в началото на прокарването на новите антитерористични закони, които в бъдеще по всяка вероятност ще бъдат насочени срещу тези, които не са съгласни с новото робство на новия световен ред. Терорът срещу българите и новото робство включват и Исляма.

Досега не се е чуло забраната за разпространение на религиозна литература да е създала някакви проблеми, но ударът е насочен точно и срещу определени църкви, а както казва адвокатът Константин Андреев, не вършат някаква работа срещу тероризма. Даже не се споменава да се забранява мохамеданството. От това можем да заключим, че зад тези закони стоят йезуитите, най-големите врагове на човечеството и на християните. Целта им е покрай тези закони да бъдат обявени за терористи всеки който не приема определени изисквания или закони в обществото и който се противопоставя за своята свобода и независимост.

10-те Божи заповеди - непроменимият закон записан в Библията в Изход 20: 2-17.

10-те Божи заповеди – непроменимият закон записан в Библията в Изход 20: 2-17.

Най-важното е, че в основата на Католицизма стои едно фалшиво религиозно поклонение прието още в самото начало от узаконяването на Християнството от император Константин. В основата им стои промяната на две от 10-те Божи заповеди, извършени от католиците и записани в техния катехизис – втората и четвъртата заповед.

Втората включва забрана за правене на идоли или подобие на нещо и да не им се кланят хората. Това включва и иконите и всички други неща, които се правят в официалната църква и не са дадени от Бог. Като се казва в заповедта на небето или на земята се има пред вид да не се прави идол или подобие (икони) на Божеството и светиите, а за земята и под нея – за умрелите (помини и други обичаи), което засяга и учението за безсмъртието на душата, прието в Православната и в Католическата църкви. Това е учение още отпреди християнската епоха и има противоречие в Библията, тъй като в Нея се говори за надеждата в утрото на възкресението и вечния живот след него, а не за безсмъртие на душата.

Четвъртата заповед засяга съботния ден като ден на Бога и който е отреден за почивка. В Католицизма тя е заменена с езическия неделен ден, посветен на слънцето както е било в езическите религии и в римската като основна в Римската империя. Затова Нерон и другите императори са преследвали християните, защото са се покланяли на Бога по начина, по който трябва да се прави това – пазели са съботата и другите Божии заповеди.

Citati ot Bibliyata 11

В наше време папата е отправял апел многократно за пазене на неделята за всички християни и за обединение на църквите, но за това сме предупредени да не приемаме такива фалшиви учения в Откровение 14-та глава. Посочени са като белега, а в стих 12-ти се казва за група хора, които пазят заповедите и вярата. Следователно тези 2 променени заповеди са важни – втората за идолите (и иконите) и учението за мъртвите, и четвъртата за съботата.

Папата, който е йезуит, също е обявявал, че ще наложи неделен закон и че всички църкви трябва да се обединят. Така той самият изпълнява пророчеството за блудницата седяща на червен звяр. Това е Католическата църква, която ще повлече с измама и почти всички протестантски църкви към обединение. Затова в Откровение 18-та глава стих 4 пише, че Божиите люде трябва да излязат от нея. Следователно в нея и в протестантските църкви все още има много хора с чисти сърца, които трябва да се осъзнаят и да ги напуснат.

Citati ot Bibliyata 22

В глава 17-та също е записано, че земните царе ще намразят тази блудница и ще я разкъсат и изгорят. Същевременно в18-та глава се казва, че ще заридаят за нея. Независимо от противоречията става ясно, че светската власт ще накаже служителите на Католическата църква, защото ще разберат в какво ги е забъркала, особено и техния Йезуитски орден, агентите, на който сега са проникнали навсякъде. За съжаление, когато стане това, ще бъде фатално късно. Така, че новите антитерористични закони засега са само началото и политиците не са толкова виновни, колкото тези, които изготвят законите.

Единственото нещо, което трябва да разберем и на което трябва сериозно да обърнем внимание е, че светът се променя точно според пророчествата на Библията за последното време. Идват тежки времена и всеки трябва да вземе решение на коя страна ще застане – на правилните библейски учения и религиозно поклонение или на фалшивите. В наше време една от църквите приела да спазва съботата така, както е дадена в Библията е Църквата на адвентистите, която най-много се застъпва за библейските принципи.

Решенията, които вземаме по този въпрос са съдбоносни, защото от това зависи и спасението ни и всеки трябва да направи своя избор, докато имаме тази възможност. Помислете си само през последните 26 години на демокрация и свобода на вярата, колко малко хора са повярвали, а колко много са увеличили размера си гробищата. Колко от починалите са си отишли от този свят с уредени отношения с Бога. Струва си да се замислим върху това независимо от това кога и какво ще стане и дали е близо Второто пришествие или не.

Заговорът с новите антитерористични закони и целта на йезуитите
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *