Никола Тесла – велик изобретател и пророк

Никола Тесла – велик изобретател и пророк

Никола Тесла шокира с пророчествата си и с точността на предсказанията си

Никола Тесла шокира с пророчествата си и с точността на предсказанията си
Никола Тесла шокира с пророчествата си и с точността на предсказанията си

Освен, че е велик откривател Никола Тесла демонстрира и качества на ясновидец. Един път Тесла има гости и не ги пуска да си ходят. Лично ги убедил да останат да нощуват в неговия дом. На утринта научили, че влакът с който трябвало да се приберат през нощта е катастрофирал. Сякаш Никола Тесла е бил предупреден предварително за катастрофата с нощния влак.

В далечната 1912 година двамата спонсори на Никола Тесла, Джон Морган и Джон Джейкъб Астор трябвало да пътуват с печално известният кораб „Титаник“ , който тогава прави първия си и последен рейс. Тесла се опитал да убеди двамата мъже да върнат билетите си и да не пътуват с „Титаник“. Морган послушал съвета на Никола Тесла и останал жив, а Астор загива на „Титаник“.Не става ясно откъде е разбрал ученият изобретател, че ще се случи нещастие със супер модерния за онова време презокеански лайнер.

Тесла обяснява, че информацията до него идва направо от Космоса, като мозъкът му играе роля на приемник.  Той смята, че всеки отделен човек е органично включен към вселенската единна система.

Още като малък Никола Тесла виждал невидимото чрез своето въображение. В главата му се въртели схеми и различни устройства, които вижда в детайли и цветове. По този начин вижда и индукционния мотор и го рисува направо на пясъка с една пръчка.

Никола Тесла има дарба да предчувства различни неща и са му приписвани способности на ясновидец. Великият изобретател казвал, че може да изключи мозъкът си от заобикалящия го свят. Той правел експерименти, като към собствената си глава включвал специална апаратура и пускал вълни през мозъка си, като изпадал в транс. Тесла разказвал пред в. „Ню Йорк Таймс“, че не е изпадал в безсъзнание, просто след проведения сеанс изпадал в летаргичен сън.

След редица опити и проучвания Никола Тесла стига до извода, че най-големия синхронизатор  на Земята е йоносферата. Той смятал, че ако се въздейства по определен начин на йоносферата и се променят резонансните й характеристики е възможно да се повиши възприемчивостта на хората към възприемане на информация и те съзнателно да се включат към “разумното ядро на Вселената“. Така ще се развие тяхната духовност и ще се засили еволюцията на цялата цивилизация, смятал Никола Тесла.

В годините преди войната Тесла участва в секретни проекти на САЩ, като един от тях е Филаделфийски експеримент. Тесла пророкува , че е възможно да има човешки жертви при този експеримент, като иска да се преправи цялото оборудване. Но му отказват с претекста, че в условия на война няма нито време нито средства за това, а и жертвите са неизбежни и Никола Тесла се оттегля от този проект.

 

 

За Лиза Стоилова

Прочети още

Съществуват ли ангели?

Съществуват ли ангели и как да контактуваме с тях чрез камъните

Съществуват ли ангели? Как да намерим ангели на Земята и да установим контакт с тях …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *