Във великотърновското село Въглевци кокошка изненадващо снесе необикновено яйце, което бързо се превърна в истинска медийна сензация, съобщава сайтът dnesbg.com

Любопитният феномен се случва в дома на 65-годишния Рашид Исмаилов, който открива върху едно от снесените от домашните му кокошки яйца релефно изображение на слънце.

Необикновеното яйце е открито от възрастния мъж миналата събота, докато проверява полозите на носачките. То е снесено от една породиста кокошка от Южна България, закупена от изложение преди известно време.

яйце

Във великотърновското село Въглевци кокошка изненадващо снесе необикновено яйце, което бързо се превърна в истинска медийна сензация

Става ясно, че самият Рашид произхожда от добруджанския край, но има вила в село Въгленци, където се грижи за различни домашни животни, сред които и няколко кокошки.

нумерология

Рашид споделя, че през целия си живот се занимава с отглеждане на различни видове животни, но досега никога не е виждал нещо подобно. Също толкова изумени от феноменалното яйце остават и местните жители на малкото планинско село, когато той им показва находката си.

Стопанинът признава, че е суеверен, но в този случай приема появяването на уникалното яйце за добра поличба. Според по-старите хора това е на берекет, което според Рашид се потвърждава и от тазгодишната реколта в Добруджа, където зърнените посеви отдавна не са изглеждали толкова добре, независимо от изненадите на времето, поднесло дъждове и градушки в онзи край.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: