Нежната Рейки енергия помага да се освободим от стреса, да се отпуснем и да позволим на телата си да бъдат хармонични

Концепцията за използването на Рейки енергия се базира на универсалната мъдрост , която идва от по-висшето съзнание („рей“) и универсалната жизнена сила („ки“ или „чи“), която управлява космоса и всичко живо. Рейки е древно лечебно изкуство, което е преоткрито от д-р Микао Усуи в Япония в началото на миналия век.

Нежната Рейки енергия помага да се освободим от стреса

Нежната Рейки енергия помага да се освободим от стреса

Квантовите физици смятат, че всичко е енергия и, когато работим с енергията в нас и около нас, създаваме позитивни промени в живота си на всички нива.
Нашата „ки“ или жизнена сила, определя нашето здравословно състояние. Когато нашата „ки“ е ниска, ние сме по-податливи на заболявания, а когато е балансирана, тялото и духът ни са предпазени.
При извършване на Рейки, енергията протича чрез полагане на ръцете на съответните позиции. Това може да стане самостоятелно или от терапевт.
Универсалната енергия, която получаваме чрез Рейки ни помага на всички нива – физическо, емоционално, духовно.
Рейки е особено подходящ метод за справяне с хроничния стрес и безпокойството, с емоционалната нестабилност и дисбаланс. Освен това е повлиява чудесно хронични състояния и след няколко сеанса се наблюдава значително подобрение.
Човек лесно възприема енергиите на хората около себе си и това води до натрупването на негативни емоции. Това води до блокажи, които съзнателно или не водят до появата на негативни модели на поведение и отношение. Тези негативни мисли и чувства предизвикат смущения в потока на жизнена енергия. Негативните мисли и чувства често се проявяват във физически проблеми. Физическите проблеми причиняват тревоги, стрес и емоционален стрес, който също блокира свободния поток на енергията.
С помощта на Рейки се повишават вибрациите и от там се получават редица положителни промени, които на принципа на доминото водят до нови и нови.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: