Американската космическа агенция НАСА ни предупреждава да се готвим за среща с извънземните

Телевизионният канал „Нешънъл Джиографик” излъчи тези дни научнопопулярен филм за излязлата извън контрол човешка популация – пише „Уикенд”. Според авторите на продукцията до 2045 година глобалното население на Земята ще достигне 9 милиарда. След това ситуацията тотално ще излезе извън контрол. Храната ще бъде дефицит, ще изчезне и питейната вода. Планетата ще стане прекалено тясна за жителите си и глобалният катаклизъм едва ли ще закъснее – отбелязва изданието.

Какъв е шансът за оцеляване на човечеството в такъв случай?

Учените на НАСА чертаят следния сценарий за нашето бъдеще. Съвсем наскоро от агенцията ни предупредиха да се готвим за близкия си контакт с извънземните. Подобна среща може да се окаже гибелна за нас, но може и да ни даде шанс да оцелеем на Земята или да се разселим по други планети в Слънчевата система.

До 20-30 години НАСА предвижда срещи с извънземните

До 20-30 години НАСА предвижда срещи с извънземните

„Най-после бюрократите от НАСА признаха за съществуването на извънземните. Твърде дълго ги чакахчме да се изживяват в ролята на Светата инквизиция, която преследва всички, които вярват, че Земята е кръгла. Срещата ни с инопланетяни ще се осъществи много по-бързо, ако световните лидери престанат да отричат очевидното. НАСА направи важна стъпка, време е и другите да я последват” – написа в блога си известният уфолог Майк Мичън.
Неговият ентусиазъм е продиктуван от доста по-хладнокръвно съобщение на Американската космическа агенция, че в следващите десетилетия ни чака среща с извънземните. Учените от НАСА в никакъв случай не разкрасяват своето обещание с истории за летящи космически кораби, за пратеници от друга планета и за създаване на междугалактически съюз като този в легендарните „Междузвездни войни”. И все пак дори и няколко думи по темата, излезли от устата на официален представител на агенцията, си звучат като достатъчно сочна сензация.
„На ръба сме да открием извънземни и когато казвам на ръба, имам предвид през следващите 20-30 години” – обяви Елън Стофън, който е един от най-изтъкнатите учени на НАСА.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: