Напитка с джинджифил за прочистване и отслабване в областта на корема

Пречистващата напитка с джинджифил действа по-добре от популярната вода с лимон, и помага за отслабване в областта на корема

Мазнините в корема са най-трудни за премахване и затова рецептата с джинджифил е от полза за нас. Освен това тя действа тонизиращо и прочиства токсините от телата ни. Един от основните фактори за нашето здраве е пиенето на достатъчно количество чиста вода. Препоръчва се пиенето на вода да става половин час преди ядене и 2 часа след ядене и половин час преди ядене и да не смесва с храната. Това е важно правило за нашето здраве и е добре да го спазваме. За един ден са ни нужни около 2 – 2,5 л вода.

Необходимите съставки за приготвяне на рецептата са: вода, джинджифил, грейпфрут и канела. Този състав е много добър. Той изгаря мазнините и помага на обмяната на веществата да работи много по-бързо, пишат от zajenata.bg.

Грейпфрутът е изключително полезен плод, който може действа за изгаряне на мазнините и елиминирате токсините. Продължителната му употреба е от полза в борбата с остеопорозата и за  набавянето на витамин С.

За една доза са нужни:  половин чаша топла вода, 2 грейпфрута, сок от джинджифил 1 лъжица и половин чаена лъжичка канела.

Приготвяне: Съставките се смесват добре. Напитката трябва да се изпива вечер преди лягане 12 дни, след което се прави 3-дневна почивка и отново може да се повтори приемът ѝ.

Напитката е изключително мощна и лечебна, тя ще напълни тялото Ви с енергия, и ще го детоксикира. Ще направи метаболизмът ви по-бърз и е полезна за вашето здраве! От полза е за намаляване на мазнините в областта на корема и за отслабването. Изпробвайте предимствата ѝ!

По подобен начин действа и лимоновата вода с джинджифил на прах и куркума. Тя се взема сутрин на гладно. В чаша вода се сипва сокът от един лимон, чаена лъжичка куркума и половин чаена лъжичка джинджифил на прах. Лимонът съдържа над 20 съединения полезни за превенция на рака, а киселината му помага за изчистване на токсините и за стопяване на мазнините. Възможно е джинджифилът да дразни стомаха, защото е леко лютив. В такъв случай можете да изберете друг вариант.

Ако изберете да пиете лимонов сок разреден с вода, и ако Ви е много кисел, можете да добавите малко сок от краставица и  мента.

Пречистващата напитка с джинджифил действа по-добре от популярната вода с лимон, и помага за отслабване в областта на корема.

Пречистващата напитка с джинджифил действа по-добре от популярната вода с лимон, и помага за отслабване в областта на корема.

По отношение на грейпфрута, трябва да имате пред вид, че той взаимодейства с някои лекарства и се получават странични ефекти. Затова проучете дали е подходящ за Вас, ако пиете лекарства или се консултирайте с лекар.

Напитка с джинджифил за прочистване и отслабване в областта на корема
5 (100%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *