Носи ли нещастие намереното злато и какво да го правим?

Какво се прави с намерено или наследено злато, за да не донесе нещастие? Кои зодии могат да го носят? Златото е свързано със знака на Овена, стихията на огъня и бога на войната Марс.

Марс обича жените и е готов винаги да им помогне и да ги закриля.

намерено злато носи ли нещастие - 04Жените обичат този метал, не само заради красотата и блясъка му.

Още от древни времена се е смятало, че амулети, направени от злато правят жените по-привлекателни, по-енергични, по-здрави, а при трудности – ги пазят от злото. Почти във всяко семейство има легенда за това как някое златно украшение на някоя пра-баба е спасило нечий живот или е донесло голям късмет. Най-много златото на помага на жизнените, енергични и оптимистични жени. Но и меланхоличните жени също са закриляни от златото, защото ги пази от загуба на сили и енергия.

намерено злато носи ли нещастие - 03Постоянно злато могат да носят Лъв, Овен и Телец. За останалите зодии е добре от време на време да го свалят и да го носят само като украшение, а не като амулет. Рак и Риби трябва да носят бяло злато. То е сплав на злато със сребро или с платина и сребро. Препоръчително е всички да носят бяло злато, защото съчетанието на злато и сребро е отличен коректор на състоянието на душата.

Много внимавайте с наследственото злато. Това е метал, който запазва наследствената информация. От една страна старо украшение, оставено в наследство може да е силен талисман, защото човекът ще бъде пазен от духовете на предците. От друга страна то може да донесе на човека съдбата на своя предишен собственик.

намерено злато носи ли нещастие - 02Златните накити на покойниците се свалят до третия ден след смъртта. Не бива да се погребва човек със златни накити. Наследеното злато се скрива и се пази на тъмно до 40-тия ден след смъртта и чак след това се изважда.

Откраднато или нечестно получено злато, намерено на улицата, носи нещастие. Злато, взето от могила, гроб ще донесе нещастие на цялото семейство.

Златните колиета успокояват нервите и сърцето. Те са нужни на емоционалните и раздразнителни, чувствителни хора, зависещи от смяната на настроенията си и работещи с голямо нервно напрежение. Останалите хора трябва да носят пръстени.

Вижте и ТОВА: Нагли иманяри преравят Родопите заради златоносни реки!

Златният пръстен е отличен талисман за деловите и активните хора. Те усилват вярата в собствените сили, помагат да се избягват трудностите и преодоляват препятствията.

намерено злато носи ли нещастие - 01Когато се жените, сложете си нови пръстени, защото наследените може да са заредени с лошата карма на предишен собственик По-добре пръстенът да е чист, а не обременен с минали съдби.

Златните обеци са отличен амулет за младите момичета. Не се сърдете на майките, които пробиват ушите на малките си дъщерички, те инстинктивно усещат как да защитят децата си.

И още нещо ЛЮБОПИТНО: Знаци и карти за заровени съкровища носят лудост и проклятие на иманярите!

С течение на времето златото леко потъмнява. Не се страхувайте да го почистите, може да го излъскате с паста за зъби или да го дадете на златар да го почисти. Така вашето бижу ще върне не само блясъка си, но и защитните си сили.

За admin

Прочети още

лечебни свойства на кехлибара

Кехлибар – магическият камък, даряващ здраве и благоденствие

Всичко за естествения камък кехлибар: магически, лечебни и физически свойства. Как действа на всяка зодия. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *