Най-ужасяващите жертвоприношения в света са в Непал

В малката планинска страна Непал се извършват най-големите в света езически жертвоприношения

Към 28.11.2014 г. започна поредното жертвоприношение в Непал, което е в чест на езическата богиня на властта и силата Гадхимай, фестивал, който се провежда веднъж на 5 години.

Преди тази дата е бил през 2009 г., и тогава са били избити над 250 000 животни главно биволи, кози и птици. През последния проведен миналата година са били избити до 300 000 животни, въпреки протестите на международни и местни организации за защита правата на животните, които протестират преди всяко жертвоприношение, шише dailymail.co.

Ужасното деяние се извършва до храма на хиндуистката богиня в Бариярпур, близо до границата с Индия. Организацията за правата на животните PETA, редовно изнася снимки и видео материали свързани с фестивала и всеки път има протест, но нищо не ги спира заслепените азиатски езичници да извършват безсмисления си ритуал.

На жертвоприношението присъстват 2,5 милиона азиатци. Дните преди животинското жертвоприношение, те се молят, а касапите посвещават ножовете и мечовете за клането. Ужасяващите снимки от местопрестъплението не са за хора със слаби нерви. Това е един от безсмислените геноциди над животните.

Много хора свързват случилото се земетресение в Непал на 25 април в събота с проклятие от жестокото избиване на животните. Не случайно много читатели в различни сайтове публикували по темата за Непал, коментират като изказват мнение, че си заслужават наказанието от Бог, заради тяхната безумна жестокост към невинните животни.

За това си има научно обяснение, но самото съвпадение, че се случва с народа извършил злодеянието, води до размисъл, че това им се връща като наказание от Бог за жестокостта към невинните животни. Някои коментатори в нета споделят, че тяхната богиня сигурно е „преяла” от животинските трупове и затова се е получило земетресението и изказват мнение, че така им се полага. Земетресението всъщност е само съвпадение с жертвоприношенията няколко месеца преди това, но коментатори в западни сайтове осъждат жертвоприношенията на несъществуващата езическа богиня.

На тържествата са избити над 300 000 невинни животни. Те си вярват, че колкото повече животни са пожертвани, толкова повече успех и късмет ще им донесе богинята на силата.

Но в какво вярват те? Не убиват кравите, защото са свещени животни, а от другите избиват стотици хиляди. На границата на Непал с Китай е разположен най-високият връх на Земята Еверест. Около 80% от населението, което е 27,8 милиона души, изповядва хиндуизма, което означава, че са много религиозни.

Най-ужасяващите жертвоприношения в света са в Непал

Най-ужасяващите жертвоприношения в света са в Непал

Според светлината, която имаме от Библията, езическите религии отклоняват последователите им от пътя на спасението описано в нея, като те вярват в несъществуващи богове, прераждане, безсмъртие на душата и други небиблейски учения. Едни от злините, които добавят са и животинските жертвоприношения в чест на богинята Гадхимай.

В интерес на истината в миналото, а и сега има техни религиозни фанатици (из Азия), които са принасяли в жертва християни или са искали просто да не съществуват, подобно на ислямистите. Чрез тях и ислямистите, злите сили се стремят да ограничат истинското Христово учение, което носи светлината за спасението на хората по света, подробности – ТУК.

Освен това сред техните религиозни жреци и последователи много се практикува магьосничество, което носи също проклятие върху тях. Според пророчеството на Библията много хора ще се увлекат по източни и други религии и учения, които не водят към истинско поклонение на Бога и с това ще загубят вечния си живот. Вижте клиповете!

Цитати от Библията

Цитати от Библията

Най-ужасяващите жертвоприношения в света са в Непал
5 (100%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Най-ужасяващите жертвоприношения в света са в Непал

  1. dano bog vi srine s zemqta i pomen da neostane varvarska rasa malko vie tova

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *