Мюсюлмански активисти са оказвали натиск върху Обама и Белия дом за промени в закона за религиозната свобода

Поводът за този натиск от някои мюсюлмански активисти е бил искане за религиозна свобода, в която Християнството да е изместено от Исляма

През последните години нараства потока на преселение на мюсюлманите в християнските държави, което създава голямо напрежение. Така например след няколкото терористични актове в Западна Европа, французите започнаха да протестират пред своето правителство за това, че са допуснали толкова много мюсюлмани на тяхна територия. Мюсюлмански активисти са оказвали натиск върху Обама и Белия дом за промени в закона за религиозната свобода с цел да бъде изместено Християнството от Исляма.

Действителният повод за този натиск е да се дадат религиозни свободи и на тях, което е излишно тъй като в САЩ всеки е свободен да изповядва, каквато си поиска религия и вяра. По всичко се разбира, че ги дразни свободата, която имат християните там и искат по някакъв начин да се промени закона в тяхна полза и да си налагат религията там.

Линда Сарсоур директор на мюсюлманска асоциация с многото мюсюлмански активисти

Линда Сарсоур директор на мюсюлманска асоциация с многото мюсюлмански активисти

В САЩ има няколко милиона мюсюлмани и те си имат дори джамии. В статия публикувана в сайта inquisitr.com от 4-ти февруари 2016 г. се споменава само за тази дейност на споменатите мюсюлмански активисти. Поводът обаче на статията е друг, също свързан с религиозната свобода. В нея се пояснява каква е истината за информацията от друга статия относно една заповед на американския президенти тя е от сайта tdtalliance.com от 31.01.2016 г..

В нея се казва, че Обама е предложил да бъде премахната думата ”Бог” във всички държавни учреждения и в клетвата за вярност. В случая този сайт е пуснал фалшива новина, но американците имат основание да се притесняват за религиозните си и човешките си свободи. Същият сайт се позовава на един от кандидатите за президент на САЩ, който води кампанията в щата Айова и освен това е християнин.

Той е д-р Бен Карсън, който пред Fox News е споделил по повод на религиозните свободи, че е бил в други страни, където християните нямат свобода да изповядват вярата си и животът им е заплашен, а много са хвърляни в затвора. Той допълнил, че не иска да се държим непочтено към Бога и да не го уважаваме. Д-р Карсън печели гласове и е втори по популярност в избирателната кампания след Доналд Тръмп. Издигната е и кандидатура за президент на Карли Фиорина, която е мюсюлманка и е на трето място след д-р Бен Карсън.

Сайтът inquisitr.com също така пише, че говорителят на Белия дом Джош Ърнест се е изказал пред FOX News, че в Декларацията за правата се посочва, че правителството не може да определя официална религия за страната.

Популярност в избирателната кампания: Доналд Тръмп – 29%, д-р Бен Карсън – 14%, Карли Фиорина, която е мюсюлманка – 11%,

Популярност в избирателната кампания: Доналд Тръмп – 29%, д-р Бен Карсън – 14%, Карли Фиорина, която е мюсюлманка – 11%,

„Разделянето на църквата и държавата е посочено в Първата поправка към Конституцията на САЩ и е важен основополагащ принцип на нашата нация. Декларацията за правата на нацията ни гарантира не само, че правителството не може да установи официална религия, но и гарантира правата на гражданите, да практикуват религия по техен избор.“

В inquisitr.com се споменава, че атеисти и мюсюлмански активисти са оказвали натиск върху Обама и Белия дом за промени в закона за религиозната свобода с цел да се дадат свободи  на тях, което е напълно излишно, но с това те искат (без да са го казвали),  да бъде изместено Християнството от полагащото му се място и да бъде заменено с тяхната религия. Това те не го казват, но защо са загрижени за някакви религиозни свободи, та оказват натиск върху Белия дом, ако не с цел да си налагат религията, която не е толерантна към християни и евреи. И там може да стане опасно като в Европа.

Президентът Обама не е подписвал такава заповед, но много от американците са недоволни от неговата политика, защото се подкрепя Исляма и не се прави достатъчно, за да бъде възпрян в Сирия например, а даже се подклаждат цветни революции в арабските страни за налагане на тази нечовешка и сатанинска религия, при което са избивани много християни и дори невинни мюсюлмани. В коментарите под статията от tdtalliance.com има интересни изказвания относно несъществуващата заповед и потъпкването на религиозната свобода. Един читател даже казва за Обама, този черен с големите уши да се маха от Белия дом (черната маймуна в Белия дом), те не го искат и още да си ходи в Кения при маймуните по дърветата, бихме допълнили.

Снимка на статията за фалшивата новина на Обама за закона за забрана на употребата на думата ”Бог” в държавните учреждения.

Снимка на статията за фалшивата новина на Обама за закона за забрана на употребата на думата ”Бог” в държавните учреждения.

Много от американците знаят, че той е избран незаконно и не е редно да бъде поставян на този пост, защото в миналото е бил мюсюлманин и се разбира, че и сега е такъв, макар да се представя за християнин, за да има право да го изберат за президент. Ясно е, че той е поставен от някого и в това имат пръст йезуитите. Няма кой друг освен те и от другите тайни общества като масоните.

Натискът от споменатите мюсюлмански активисти и атеисти за повече права за тях е без никакво основание, тъй като в САЩ правата на хората са гарантирани за разлика от ислямските страни, където бият и убиват християни, заради вярата им. Авторите на статията tdtalliance.com са провокирали читателите да мислят за задаващата се опасност по целия свят и в САЩ която може да се очаква от Исляма. Това е религия на злото и всички виждаме какво направиха в Сирия наемниците от Ислямска държава и не само там, в Ирак, Либия и в други страни. Затова авторите няма нужда да бъдат упреквани.

Освен това според пророчеството на Библията за последните времена се казва, че свободата на вярата, съответно на съвестта и словото ще бъдат потъпкани от една световна религия, която се меси в политиката и ще наложи спазване на религиозни закони чрез светската власт както е било през Средновековието. По описаните белези в книгата Откровение се разбира, че това е Католическата църква, а сега се разбира, че и Ислямът е техен съюзник. Не е далеч времето, когато ще обявят за терористи тези хора, които не са съгласни с новите закони и наредби и ще бъдат гонени както богомилите в миналото и протестантите.

Citati-2.1

Папата съдейства за настаняването на съмнителните бежанци от арабските страни и ги приветства и твърди, че в двете религии Исляма и Християнството се молят на един и същ Бог, което е лъжа. Аллах е самият Сатана, не е Бог от Библията, макар че са вкарани истории от Стария завет в Корана. Мюсюлманските активисти, сред които е арабката Линда Сарсоур (Linda Sarsour), правят митинги за техни права, които не заслужават.

В статия на президента на ислямската асоциация на Балтимор публикувана в сайта на Белия дом whitehouse.gov, се казва, че заради екстремистите всички мюсюлмани падат под подозрение в тероризъм. Във Франция, коренните жители се страхуват за живота си и много от тях напускат Родината си заради преселилите се бежанци. Това обаче не прави невинни и останалите мюсюлмани, защото сред тях се спотайват терористи и самите те всеки момент могат да вземат тяхна страна и да започнат да избиват християните. В Лондон те се държат много агресивно спрямо християните, сякаш се намират в своята си страна.

Библейските пророчества ни разкриват какво става зад завесата. В наше време ще настъпят промени в света, при които ще бъде наложено служене на Сатана, падналият ангел, който е бил в миналото Луцифер. Под маската на християнството Ватикана е променила много от основните християнски доктрини в своя катехизис, които са важни за спасението на човека.

Citati-2.11

Това е залегнало в приемането на белега на звяра от Откровение. Всичко, което могат да наложат чрез законите като например неделният закон, е добре обмислен план за фалшиво поклонение с цел да отклоняват хората от правилния път. Промените на 10-те божи заповеди от Католиците влиза в тези неща, за които сме предупредени от Бог да не ги приемаме.

Същевременно е посочено, че е нужна вярата и търпението на тези, които спазват 10-те Божи заповеди. Много ясно и точно е казано и който не се съобрази с това ще загуби вечния си живот. Това е залегнало основно и във вестите на тримата ангели от Откровение 14-та глава. Затова четете и изследвайте Библията, която ни открива истината за спасението (вечният живот), което ни се предлага даром от Исус и предстоящите велики събития. Вижте клиповете и тези статии по темата – ТУК и още – ТУК.

Мюсюлмански активисти са оказвали натиск върху Обама и Белия дом за промени в закона за религиозната свобода
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *