Коза с 2 глави, прасета с 8 крака и кученце родено с мутации: Шокиращи снимки на мутирали животни със странни деформации, причинени от пестициди за ГМО

Мутирали животни са били открити в селски райони в Североизточна Аржентина. Фермерите обвиняват пестицида Глифозат за причиняване на мутациите.

Аржентина е най-големият потребител в света на пестицида, който е изправен пред забрана в ЕС.

Те изглеждат като създания от филм на ужасите – черно куче с малко мутирало тяло и глава, пише в статия от сайта dailymail.co.uk от 23.05.2016 г. Малко жълто пиле се излюпило с не два, а четири крака, паяк-прасенце с една глава, две тела и осем крака, коза с две глави и бебе прасенце с особена кожа, която е толкова тънка, че можете да видите мускулите му и притока на кръв по тялото му.

Това са само няколко от най-мутиралите животни намерени в Аржентина и точно това нещо изглежда като една мистерия.

Фермерът Адемаро Валадес Васкуез разказал как му се роди прасенце с кожа тънка като хартия, но умира само няколко часа по-късно. „Когато то беше живо, можеше да се види как кръвта тече по тялото му, и неща, които се движат в него”, казал той.

Прасенце с две тела и осем крака, но само една глава, също е родено в североизточния регион на Аржентина Entre Rios.

нумерология

Друг потресаващ случай – една мутирала коза е родена с две муцуни, без очи, без уши, без опашка и без косми в Лас Арриас, Кордоба, Аржентина.

Прасенце с попупрозрачна кожа е родено само на няколко мили от мястото, където е родено черното кученце с прякор „Доби“, което изглежда като същество от филмите за Хари Потър.

Снимки на черното мутирало кученце, което има хоботче за нос бяха разпространени в нета, след като то е родена през 2014 година.

Собственикът Едуардо Ландин заявил, че е шокиран, когато забелязал, че едно от новите му кученца е с мутации. То е наречено „Доби“, което изглежда като същество сред къща на елфи от филмите за Хари Потър, тъй като има хоботче там, където трябва да бъде носът му. То бе едно от 11-те кученца в постелята и умира в рамките на две седмици, след като се е родило.

Едуардо Ландин, 35 годишен казал: „Това е вид подобен на нормалните, но и шокиращо различен от тях, така че аз разбрах, че по някакъв начин се е деформирало и в началото си мислех, че е мъртво. Но видях, че се движи и се опитва да се храни, така че то се приближи към майката да го нахрани, но неговият нос пречеше.“

Той добавил: „Бях изумен от това колко бързо се разчува новината и много хора идват тук, за да гледат малките кученца, и да правят снимки и видео клипове.”

„Едно от децата, които дойдоха тук каза, че то приличало на герой от филма Хари Потър и това е, което всеки го вижда в местните медии тук.”

Той продължил: „Аз съм притеснен, че е възможно да има нещо във въздуха или почвата или водата, което води до това, тъй като ние живеем само на 15 км от селото, където е роден последният мутант. Едно от прасетата в носилката си беше нормално, но друго е мутант, изрод. “

И двете животинчета, кученцето и прасенцето са родени в или в близост до село Пампа де лос Гуанакос в областта Копа на Сантяго дел Естеро, в северната част на Аржентина.

Местните медии казват, че деформацията се дължи на използването на пестициди върху земеделски земи в региона, и признали, че никога не се е виждало нещо подобно преди.

Едуардо споделя, че са имали няколко обаждания от хора, които им заявили, че е зло и че те трябва да ги убият и да изгорят телата. Но това е само суеверие и празни приказки, това е мутация, която не е зло.

Местните медии обвиняват като виновни за деформациите химикали от пестициди пръскани върху генетично модифицирани соеви зърна в страната – докато други са заявили, че мутациите са причинени от „зли духове“.

Изследователите казват, че голямата честота на вродени дефекти в североизточна Аржентина корелира с повишената употреба на глифозат от пестициди – които се използват върху генетично модифицирани соеви култури.

И в близката Алдеа Сан Хуан е родено прасе с две тела и една глава, но с две муцуни.

В същата седмица крава с две глави и шест крака се е родила в същия район и едно пиленце е излюпено с четири крака.

В отделен случай в град Риоача, град в северния Карибски регион на Колумбия, се е родило прасенце, което прилича на човек. И то е едно от откритите мутирали животни със странни деформации, причинени от пестициди за ГМО.

Тайната политика на САЩ е да намалява човешката популация и за тази цел техните агенти си служат с всякакви средства и ето как са измамили политиците на Аржентина да им разрешат да внасят ГМО и ГМ семена, заедно с предназначените за тях пестициди. Това е едно от средствата им за поробване на малките държави и за намаляване на населението им.

От ГМО се получават различни болести, включително и рак и безплодие. Съвсем противоположно е отношението им към ислямистите, които са много плодовити и се размножават като зайци и сега ги използват да заселят Европа с тая долна паплач. Остава да накарат ЕК да се съгласи да сключат договори с американските корпорации ТПТИ и напълно да съсипят Европа. От това най-много ще пострада България и другите бедни страни. От САЩ ще внасят храни с ГМО ще изнасят за там европейската качествена продукция. Това е новото робство, на което все още можем да се противопоставим, но е много трудно.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: