Мрежата на светлинните мандали улавя божествените вибрации

Езотеричните науки разкриват хилядолетни тайни. Какво представлява древната и загадъчна мандала. Космограма на Божествената матрица.

Мрежата на светлинните мандали представлява определени резонансни модели, съвместяващи физическото тяло с нива от по-високи измерения.

Те всъщност са преходи към изходната мрежа, разположена около Земята и съдържаща в себе си Божествения план на творението.

Мандалите са част и елементи от единно цяло и са ни дадени за поддържане на нашето развитие, четем във вестник „Феномен“.

Основата на Мрежата на Светлинните мандали са първите девет цифри на творението, които са база за всички други числа. На всяко число съответства буква и цвят. Използвайки различни методи на изчисление, които винаги са основани на реда на Фибоначи, тези мандали се активират.

9 цифри и 9 цвята с различна честота разкриват матрицата и са холистична космограма. Те съдържат биофизическите дължини на вълните на всичките 10 планети.

Това може да се изрази по следния начин: Мрежата на Светлинните мандали визуално се проявява чрез различни мислеформи, които представляват чиста енергия. Нито числото, нито цветът съдържат в себе си емоции – те са абсолютно чисти по своята природа.

Високите вибрации реагират на ефирното поле на аурата и активират кодираните спирали на ДНК. В тях се съдържа информация за Изходната матрица.

Мрежата на светлинните мандали улавя божествените вибрации

Мрежата на светлинните мандали улавя божествените вибрации

В случаите, когато са налице блокове, възникнали от негативни мислеформи и емоции, които не се поддават на отстраняване, Мрежата на Светлинните мандали може да ги върне на нивото на съзнанието и да ги премахне.

По този начин могат да бъдат компенсирани болести, които все още не са се проявили на физическо ниво, но информация за тях вече съществува в ефирното тяло.

Това ще окаже позитивен ефект върху всички системи в човешкия организъм. Затова Мрежата на Светлинните мандали поддържа процеса на изцеление на тялото, душата и ума.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Мрежата на светлинните мандали улавя божествените вибрации
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Мрежата на светлинните мандали улавя божествените вибрации

  1. Посоченият email не точно написан.
    Относно сайта:
    Може би си имате виждане.Едно по-тясно профилиране не е излишно.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *