Момера Пенчева: В Русия се опитаха да ме убият! (ИНТЕРВЮ)

Способностите на Момера Пенчева отдавна са надхвърлили пределите на страната и вече 25 години, по пет пъти в седмицата през нейния адрес (публикуваме го по-долу) в Стара Загора преминават средно по 40 човека на ден.

Съдържание: ♣ Интервю с Момера. ♣ Видео материали с г-жа Пенчева. ♣ Контакти: Адрес (Телефон все още нямаме, кажете ни го вие!).

Преди време тя е подложена на щателни изследвания от наши учени, от руски академици и професори. Разкарват я из секретни лаборатории, подлагат я на всевъзможни “опити”, както по отношение на диагностика и лечение, така и на редица други нейни способности. След аварията в Чернобил 17 пъти я водят из поразените с радиация райони на Украйна и Русия да въздейства и цери облъчените.

(В края на публикацията ще намерите и кратко, 38-секундно интервю с Момера Пенчева и още едно – още по-кратко! Изгледайте ги!)

Вкарват я по стадионите на Одеса, Киев и Толиати да цери стотици хиляди на групови сеанси. Известната екстрасенска направи сензационните разкрития за първи път единствено пред репортера от тигъра на печата.

– Как стана така, че руснаците проявиха интерес към теб?

– Вероятно съдбата има пръст в тази работа, защото онова, което правих в Стара Загора, впечатли някои ръководители на много високо ниво и още тогава ми дадоха възможност да се проявя като лечител. Всъщност научния интерес първо дойде от учени от Военномедицинска академия в София. От тях почна всичко и после се “прехвърли” в Русия.

Първо грузинския хирург акад. Дадвани ме “вкара” в различни техни лечебни завадения, в които задно с една група лекари, които ме придружаваха, влизах по стаите на болните и без те да се намесват – поставях диагнози. Те само имаха за задача да “сверяват”, онова, което подавам за болните като информация. И тъй като имам и редица други способности, по това време в съзнанието ми все повече и повече се оформяше шанса да използвам пълноценно възможностите си да лекувам хората.

ВАЖНО: Още за способностите на ясновидката имаме ТУК: Коя е Момера Пенчева?

– Но ти си го правила и го правиш, имало ли е шанс да “развиеш” някое друго свое качество по-силно?

момера пенчева телефон контакти адрес 02

Момера Пенчева приема в Стара Загора.

– Да, лекувах в Москва, в Толиати, в Санкт Петербург, в Рейкявик, в Ставропол, в Киев, в Марбела – Испания, в Истанбул и къде ли не…След аварията в Чернобил над 17 пъти съм била нагоре към Австроунгария. Лекувала съм деца с повредена щитовидна жлеза.

За първи път видях там тумор на човек по-голям от главата му. За първи път видях хора, опънати на дъски, които дишаха и се храниха през тръбички. Видях хора с мека костна система, видях хора с унищожена щитовидна жлеза. Била съм на границата на Украйна, Полша и Чехия – град Свалява.

Като ме “развеждаха” отначало из Русия, не зная защо, но ме вкараха в заводите за автомобили в Толиати. Порази ме мащабността на една поточна линия, на която не се виждаше края, около два километра беше дълга. И денонощно, непрекъснато, на тази поточна линия работят хора. Вкараха ме в техните лаборатории.

Докоснах се до екипа, които тогава създаваше някакво ново секретно гориво за автомобили. Бяха само млади хора. Казаха ми, че тези хора работят не по час и по дни, а само тогава, когато имат желание за това. Но мен ме вкарваха в техните лаборатории с единствената цел – да ориентирам способностите си не за лечението на хора, а по-скоро да кажа кой от проектите на съответните промишлени дизайни на автомобили е най-подходящ.

Придружаващите ме като че ли всячески се мъчеха да “изместят” лечителските ми способности в една друга плоскост, която ще бъде полезна не на човека за здравето му, а за други интереси. В цялата тази работа беше намесен и академик Казначеев – ръководител на Сибирската медицинска академия.

– Защо казваш, беше “намесен”?

момера пенчева телефон контакти адрес 03– Тъй като преди да ме заведат в Толиати с мен беше направен следния експеримент. Стана точно тук, в моя кабинет в Стара Загора. На крака пристигна от Русия самият академик Казначеев със специален екип от руски учени. Имаше и българи. Обясниха ми, че в точно определен ден в руския град Толиати и в Сибирския медицински институт (тогава все още не бях ходила нито в Толиати, нито в този институт) в лаборатории ще има подготвени две големи групи (с по над 15 човека всяка).

Хората били специално подбрани, измежду които имало и обикновени и такива с медиумни способности и учени – изобщо от всякакъв вид. И тези хора точно в рамките на едно определено време ще “приемат” телепатично от мен “нещо,” което само аз ще знам какво е и как изглежда. Казаха, че за по-лесно трябва да се спра на предмети, които само аз ще зная кои са и как изглеждат. И по детайли трябва да “препредам” телепатично тази информация в “ефир”.

Аз не познавах хората, които трябваше да стоят по същото това време в един друг континент и мислено да “приемат” информацията. Не познавах и мястото, където щяха да са “крайните спирки” на тази информация. Но се съсредоточих и “видях” сградите, където трябваше да се приема тя. Описах ги. Те се шашнаха. Започнахме експеримента.

– И какви са заключенията?

момера пенчева телефон контакти адрес 05– Съвпадението беше 92 процента. Сиреч, всеки от присъстващите, независимо от това дали има медиумни способности, или изобщо няма такива – е приел “изстреляната” информация. От тук започна и страхотно големия интерес към мен с много и впечатляващи предложения.

– И тогава те поканиха в Толиати?

– Да, точно така беше….И не само там. Последва и втори експеримент. С проф. Ромашко и д-р Миша Радутски в Киев. Влизаме в една зала с музика и ни подават разни безалкохолни питиета в едни малки чашчици, така, че ти веднага трябва “да ги ползваш”. Малки чашки с питиета, после бонбончета.

След това – подават ни на поднос чинийка със сладка в нея, но така, че ръката ти се докосва до чинийката, после прибират веднага чинийката и следва друго блюдо. А то какво било? Търсели са връзката между човека и предмета! Закодираната в предмета информация – искали са да разберат дали той е носител на информация или не.

– И носител ли е?

момера пенчева телефон контакти адрес 08– Разбира се, че е носител. Аз обожавам антикварните магазини. По света, където и да ида, първо влизам в тях. Стояла съм с часове пред определена картина или предмет – получавам информация за притежателите му, за историята му. Но тогава в Киев, в тази зала са искали да разберат, дали ние улавяме нещо от тези предмети и как тяхната информация действа и на нас.

Казаха ни после, че около нас е работила много силна апаратура, която е засичала именно проявата на тази информация и нашите реакции, а също така и намесата на нашата енергия върху тези предмети.

– Впечатляващо “научно” пътуване?

– И още как! Там, обаче ни бяха изправили веднъж пред една много интелигентна, но скептична аудитория. Срещата беше с граждани. Но в един момент усетихме че започваме да се задушаваме, ако и всички срещу нас да бяха спокойни и аспирацията в залата да работеше перфектно. Невъзможно е да се диша, няма въздух, душим се!

momera-pencheva-02Усещах как започвам да се засинявам и ме обхваща паника и в този момент ( все още не мога да си обясня това) обръщам поглед срещу трима млади мъже, които са седнали срещу нас, посочвам ги с ръка, изправям се и почти агонизирайки от задуха, с насочен показалец към тях – извиках: “Хипноза! Хипноза!” И насочих мисълта си да им “върна” хипнозата.

В този миг, като с нож все едно се отсече задухът и всичко спря! Поехме въздух! Ония с костюмите скочиха с поглед в обувките заврян. Те абсолютно знаят какво значи “ да върнеш хипноза. Обърнаха мигом гърбовете си и се изнизаха в тръс от залата.

– Това май не са били случайни хора, може да са били и от КГБ?

момера пенчева телефон контакти адрес 07– Абсолютно! След това имах още много трудни моменти. В Русия се опитаха и да ме отровят. Казвам го за първи път в живота си! Стана в Санкт Петербург, макар че навсякъде ни пазиха черните барети от Одеса. Излизам от стаята си в хотела и виждам насреща си симпатична жена, подава ми едни захаросани малки пастички. Иска да се почерпя и да ги взема.

Никога не си позволявам така от непознати да взема, но нещо ми стана – посегнах и хапнах вкусотийката. Наложи се даже да се върна в стаята си и да оставя отворената кутия, за да не я обидя, а когато излязох в коридора – жената вече я нямаше. Но това тогава изобщо не ме впечатли, макар че за миг само оставих “армагана”, а коридора беше достатъчно дълъг, за да може да завие в пресечката му за това време. От хотела отидохме в един детски магазин, който беше да три-четири етажа.

С мен беше д-р Миша Радутски и добре, че беше той. В един миг, както нищо ми нямаше, изведнъж ми прилоша, магазинът ми се завъртя с краката нагоре. Омекнах! Миша знаеше, че не мога да приемам никакви лекарства, вероятно затова не ме откара и в болница, а ме смъкна долу и веднага по колите – в хотела. Дотътрят ме до стаята ми. Пълнят ваната с много гореща вода.

момера пенчева телефон контакти адрес 04 аня пенчева

Около Момера се шумя отново скоро за това, че е спасила живота на Аня Пенчева.

И макар, че и алкохол изобщо не мога да понасям – ми правят следния коктейл: Слагат сол до половината в една водна чаша и я допълват до горе с водка. Този наситен разтвор, в който солта почти не е възможно са се стопи напълно, трябва буквално да го изям. Отврат! Но го направих! Подейства като противоотрова. След 15 минути такова повръщане направих, че ми се обърнаха червата буквално. Дадоха ми да пия и много вода – два-три литра, която наново изповръщах. Вкараха ме и във ваната.

Същата вечер имах среща с много хора и мислех, че ще я проваля. Но този антидот подейства невероятно! Изправих се пред хората. А по едно време до мене Методи Губеров ми вика: “Става нещо с мен! Червата ми идват в устата! Не издържам. Лошо ми е!” Методи?! Грамаден мъж, планина! А то какво било? – Второ отравяне! Последва нещо страшно с кърваво разстройство за Методи.

Някой на излизане за срещата го пресрещнал по същия начин в коридора на хотела и усмихнато му подал малка бутилчица с нектар – запечатана. Той я отваря и пие. За малко и той да удари петалите. Докторите от придружаващия ни екип се чудеха как червата му не са се накъсали от тази отрова, която изследваха после от секретите.

Справка за Момера Пенчева:

momera-pencheva-08

 • Момера вижда като скенер вътрешните органи и системи на човешкия и животински организъм, поставя диагнози и цери със собствената си енергия.
 • Приема хората на групи, като предварително ги “пресява” в разговор с тях и на “скенера” си.
 • Лекува всичко освен: Бременни жени, хора с паразитни заболявания, злокачествени тумори, епилепсия, шизофрения, след мозъчен инсулт, хора с пейсмейкър на сърцето и деца под 1 годинка.
 • Има редица звания, награди, почетни отличия и гражданства. В града на липите битуват “легенди” за лечителката, една от които е, че с енергията си Момера можела да подпали човек.
 • В кабинета си по време на сеанс тя предизвикала волтова дъга, която накъсила електрическия контакт зад гърба й, и той избухнал в пламъци. В него по туй време е нямало включен електрически уред. Паниката била овладяна, но бакелитът се разтопил и наоколо замирисало от адското му зловоние, а на одименото и почерняло място се наложило да лепят нови тапети и да сменят нацяло контакта и част от инсталацията.

ВИДЕО

Ето го краткото интервю на Сашо Диков с ясновидката Момера Пенчева:

А тук имаме само няколко секунди с незабравимия тъжен поглед на Момера Пенчева:

Контакти: Адрес на Момера Пенчева (телефон все още нямаме):

Стара Загора, улица „Княз Борис“ 68.
Приема понеделник, вторник, сряда и петък от 9 часа часа, а в четвъртък от 14. Има големи опашки, отидете по-рано и се пригответе да чакате много. С неин телефон в момента не разполагаме. Ще се радваме, ако някой от читателите или самата тя ни го даде, защото интересът е голям!

Керка ХУБЕНОВА

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Момера Пенчева: В Русия се опитаха да ме убият! (ИНТЕРВЮ)
4.5 (90%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

10 коментара по “Момера Пенчева: В Русия се опитаха да ме убият! (ИНТЕРВЮ)

 1. Ходила съм при Момера. Господ здраве да й дава. Спаси ми рамото от операция. Никой не го повярва, но аз съм й страшно благодарна. Тази жена наистина има дарба и работи само за хората. Едно голямо БЛАГОДАРЯ!

 2. Благодарим ви, Росица! Всеки отзив за ясновидците, не само за Момера Пенчева е ценен за нас и полезен за читателите!

 3. Gospoga M.Pen4eva ako mowe da mi ispratite vawia telefon ili emel za da se svapwa li4no s Bac

 4. преди три месеца и 1/2 бях при Момера Пенчева. Състоянието ми драстично се влоши. Говорих с нея веднага на следващия ден още и тя без да се замисли, ми каза, че след една седмица всичко ще бъде добре, все още нищо до момента не се е променило.

 5. Здравейте Любомир, щом сте говорили с Момера Пенчева на следващия ден, вероятно имате неин номер за връзка, бихте ли ми го дали, и аз също имам нужда от нейната ясновидска помощ, но съм от далеко и изобщо не искам да тръгна така, без да зная дали работи

 6. Имам нужда от телефон за връзка с Момера Пенчева някой маже ли да ми го даде .

 7. За мен Момера е най-добрият човек,който съм срещала в този живот.С тази уникална дарба,с прекрасната си душа и помагайки на всеки,отзивчива и вечно усмихната,тя е най-истинският човек за мен в този фалшив свят.И повярвайте ми въобще не преувеличавам.Посещавала съм я много пъти за 15 години,много ми е помагала,и всеки път за мен срещата с нея е празник за душата ми.Пожелавам и да е жива,здрава и още дълго време да помага на хората.

 8. Здравейте Момера,
  Преди десетина години мойте близки разбирайки че тръгвам в пътя към Бога ме пратиха в психиатрия и там ми поставят диагноза шизофрения. Не се крия но не се чувствам такава. Дори се скрих и не пиех лекарства и лекарите се зарадваха че се подобрявам. Защо мойте близки така полудяха. Аз споделям идеите на Учителят Петър Дънов, но така наречените ми близки полудяха от този факт. Приех вегетарианството и чувствам че живея истински изпълнен със смисъл живот.а преди това минах през преизподнята на ада. На никой не пожелавам такъв ад.
  Моят въпрос е аз наистина ли съм шизофреничка.

 9. Имам нужда от телефон за връзка с Момера Пенчева някой може ли да ми го даде.

 10. Искам да се срещна в Момера Пенчева, но не знам телефонния й номер.Как мога да се свържа?Внуците ми имат голямо късогледство и кокоша слепота
  , така са родени и аз имам болежки.Сега разбирам за тази лечителка, въпреки че все се интересувам за такъв човек , който да ми помогне.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *