Молитва против уроки, препоръчана от народния лечител гарантирано гони вредното въздействие

Молитвата против уроки трябва да се произнася пред икона и пред запалено кандило

Молитва против уроки, препоръчвана от народния лечител Петър Димков, гарантирано прогонва зловредното външно влияние, стига разбира се, да се изпълнява правилно. Самият текст на молитвата можете да видите под статията, на латински е. Важно е да я произнасяте на глас всяка вечер, до пълното изцерение на болния. Това трябва да се случва пред икона и запалено кандило.

Много е важно, ако след първото прочитане на молитвата, урочасаният не се почувства напълно излекуван, да му бъде направена топла клизма, след което да се потопи във вана с отвара от трина и борови игли. Ако няма възможност за такава вана, на корема му трябва да се постави компрес от две бархетни парчета плат, предварително натопени в топла отвара от лайка. На гърдите му и на гърба трябва да се поставят листове дебела бакалска хартия, намазани с чист пчелен мед.

Този компрес може да се прави няколко вечери поред, като в същото време не се спира с изричането на молитвата. Урочасаният може да си направи и вътрешно пречистване на организма като си направи отвара от див лен и лукличка. По две супени лъжици от всяка била се сваряват заедно в 500 мл вода и се варят, докато течността не се изпари наполовина. Трябва да пиете по 70 грама от нея сутрин, обед и вечер, около 10-на минути преди хранене, като можете да я подсладите с лъжица мед, за да оправите вкуса й.

нумерология

Освен това е наложително няколко дена поред да спазвате диета, в която са включени единствено продукти с млечно-растителен произход. Никакви меса и риби, както и алкохол, тютюн и люти храни.

Пълния текст на молитвата ще намерите ТУК:

Чудодейната рецепта на Петър Димков срещу уроки и магии! (ПЪЛЕН ТЕКСТ)

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: