С този магичен инструмент предизвиквали дъжд и укротявали ураганите, особено е добър в съчетание с молитва за дъжд.

Сдобийте се с него, ако искате да държите юздите на времето вкъщи и на собственото си настроение.

Вземете тясна пластмасова бутилка с обем 1,5-2 литра и сипете в нея зърна фасул, ориз и царевица – на 2-3 см от дъното. Затворете бутилката с капачката й и я украсете, както ви подскаже въображението. Увийте я с разноцветни хартиени ленти, декорирайте я с мъниста или копченца.

Вижте и ТОВА: Как изглежда една двойна дъга и защо.

Вместо пластмасова бутилка може да използвате бамбукова или дървена тръбичка. В този случай двата й края трябва да се омотаят с тиксо или изолационна лента. За да звучи флейтата, е необходимо само бавно да я обръщате надясно и наляво, нагоре и надолу, вслушвайки се в шума, който тя издава.

Не се разстройвайте, ако в началото звукът на флейтата не прилича на шума на дъжда. В тази работа, както и във всяка друга, е нужна практика.

Основното предназначение на флейтата на дъжда е избавлението от злите енергии. В момент, когато вие изпитвате гняв, ярост, страх или завист, се разрушава аурата ви, следователно вие ставате уязвими за вредни влияния отвън. За да не стане това, е достатъчно пет минути да „посвирите“ с вълшебния кавал. „Музицирайки“, си представяйте, че стоите под проливен дъжд, че небесната вода, обливайки лицето и тялото ви, ви пречиства от всичко негативно. Флейтата е чудесна и за отпускане.

нумерология

Ако почувствате, че нервничите и не можете да се справите със ситуацията, „посвирете“ с флейтата няколко минути и се опитайте, абстрахирайки се от всякакви мисли, да се разтворите в нейните вълшебни звуци.

бутилка за дъжд

Ето така трябва да изглежда една бутилка за дъжд

Освен това флейтата на дъжда има обединяващ ефект. Ако сте я направили заедно със скъп на сърцето ви човек, между вас винаги ще царят любов и разбирателство. Вълшебната свирка може да потушава свади и конфликти дори в случай, че сте я измайсторили в горда самота.

Ако любимият ви се е върнал от работа в лошо настроение, че е недоволен от приготвеното от вас ястие, „посвирете“ малко с флейтата, и всичко ще се оправи мигновено.

И помнете най-важното: флейтата винаги отразявавътрешното състояние на музиканта.

Докато сте напрегнати, агресивни или разстроени от нещо, звукът й ще бъде некрасив, дразнещ.

Само в състояние на пълно отпускане ще успеете да възпроизведете шума на дъжда. Научавайки се на това, ще можете да творите истински чудеса.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: