Младоженци решиха да се венчаят по един от най-нестандартните и запомнящи се начини, вричайки се във вечна вярност в непосредствена близост до голям горски пожар

Щастливите младоженци Ейприл и Майкъл Уолбер избират да проведат сватбената си церемония сред природата, като за целта канят всички свои близки и приятели в красивото ранчо Рок Спрингс в щата Орегон. Броени минути преди булката да застане до своя любим пред импровизирания олтар обаче, а най-близките им роднини вече прочувствено бършат сълзите си, изненадващо се появяват няколко служители на местната пожарна, които им съобщават, че незабавно трябва да напусната мястото, тъй като към тях се приближава бушуващ горски пожар.

младоженци

Младоженци решиха да се венчаят по един от най-нестандартните и запомнящи се начини, вричайки се във вечна вярност в непосредствена близост до голям горски пожар

Шокираните младоженци обаче решават да не позволят на природната стихия да помрачи по какъвто и да било начин най-вълнуващия ден в живота им, заявявайки, че най-напред ще станат законни съпруг и съпруга, преди да се евакуират заедно с всички свои гости на безопасно разстояние от стихията.

Професионалният сватбен фотограф Джош Нютън, нает от влюбените младоженци, за да увековечи събитието, вижда в това изключителна възможност да направи няколко запомнящи се и неповторими фотоса на двойката, позираща на фона на приближаващата се стихия. Впоследствие той качва уникалните фотографии в социалните мрежи, предизвиквайки оправданото изумление на десетки хиляди хора там.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: