Звездното дете, така наричат необикновен череп, открит в Мексико

Черепът на Звездното дете е открит от работници в мина в околностите на Чихуахуа (Мексико). Миньорите с натъкват на човешки скелет, в близост до който се намират  нещо много изненадващо. Черепът, който са открили не прилича на човешки и е много необикновен. Това се случва през 30-те години. Повече от 60 години находката е пазена в тайна.мистериозният череп

Едва през 1999 година мистериозният череп попада в ръцете на Лойд Пай, който се занимава с изучаването на паранормални явления. Според неговата преценка находката показва хибрид между извънземно и човек. Пай кръщава черепът Звездното дете.

Според направените в последствие анализи, черепът е принадлежал на дете на възраст на около 5 години и починало преди около 900 години.

Черепът изглежда много странно, формата му е необикновена, а големината му е с 30% по-голяма от такава, каквато притежава дете на тази възраст. Според изследването на очните орбити се оказва, че те са овални и кухи, което навежда на мисълта, че Звездното дете е имало очи доста по-големи от тези на нормалните деца на неговата възраст.

нумерология

Създаден бил специален проект наречен Звездно дете. Той имал за цел да разплете този мистериозен случай, а получените резултати били изключително интересни. Според скептично настроените учени черепът е бил на дете с вродена хидроцефалия. Направеният ДНК анализ показал, че няма никакви следи от деформация. Според генетиците неговият ДНК профил се различава съвършено от този на другите хора. Истинска сензация предизвикало това, на практика излиза, че това е съвършено нов вид.

Специалистите решили да проследят генома, а генетичните анализи установили наличие на ДНК , която е необикновена. Изследванията с рентген установили, че костите са много по-тънки от тези на нормалните хора. Не открили и никакви следи от хидрицефалия, тъй като няма белези от наслагване на течност във вътрешността на черепа.

Чрез специален електронен микроскоп учените се натъкват на непознати до сега микроскопични нишки, намиращи се черепните кости. На това се дължала голямата здравина на костите на черепа, въпреки тяхната по-тънка костна структура.

През 2012 година са направени сканирания и те са използвани за изработването на триизмерен модел на мозъка на непознатото същество. Както при обикновените хора мозъкът на Звездното дете имал две полукълба , но се различавали по размер и форма. Мозъкът трябвало да бъде по-голям от този на нормален човек.

Криминалистична реконструкция по черепа. Така би изглеждало Звездното дете

Криминалистична реконструкция по черепа. Така би изглеждало Звездното дете

Учените антрополози решили да установят как е изглеждало лицето на звездното дете. Те използвали криминалистична реконструкция, а резултатът бил много интересен. От снимките се вижда, че съвпада с описанията за извънземни пришълци.

Много хора смятат, че Звездното дете е хибрид между пришълец и човек. И в момента продължават проучванията на дълго пазената в тайна находка.

 

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: