Мистериозно същество е открито в Русия и учените не могат да определят неговият произход

Откритото мистериозно същество обърка научните среди в Русия. То наподобява на пришълец от научно-фантастичен филм и любителите на НЛО теориите си имат отговор на този въпрос.

Непознатото същество има малко тяло, издължен череп и големи нокти на краката. Малкото телце на неизвестното до сега същество са открили двама жители на руското градче Соснови Бор. През 1950 година в града е пусната в действие атомна електроцентрала, която е снабдявала с електрическа енергия тогавашния Ленинград (Петербург)neizwestnoto

Най-първата теория когато учените се запознават с неизвестното същество е, че това е ембрион на пиле. Само, че малко по-късно специалистите решително отхвърлят тази хипотеза.

Един от учените заявява, че непознатия организъм има строеж на тялото, който по никакъв начин не наподобява нито птица, нито риба. Черепът му е повече от странен, а му липсват врат и крила.

Игор Задерев от Института по биофизика в Красноярск е озадачен от непознатото същество и заявява, че няма в момента разумен отговор, какво представлява то и не може да реши загадката. Необходими са продължителни и обемисти проучвания, за да се излезе с разумно становище.

нумерология

Известният Скот C. Уоринг, автор на UFO Sightings Daily изказва мнение, че непознатото същество не се доближава до никоя земна форма на живот и той смята, че това е доказателство за неговия извънземен произход.

Руските учени са много объркани, защото за първи път срещат подобно нещо, но искат да изчакат ДНК анализа и тогава да разберат за какво същество иде реч.

Въпросителните са твърде много и се надяваме в най-скоро време учените да отговорят на въпроса какъв е произходът на загадъчното същество.

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: