Вашите мисли са валутата, с които можете да обменят енергия с Вселената

Смятате ли, че вашите мисли са енергия? Вярвате ли, че място или обект може да запази енергията на хората, които са били в контакт с него?

Вашите мисли са валутата, с които можете да обменят енергия с Вселената

Вашите мисли са валутата, с които можете да обменят енергия с Вселената

Учените едва сега започват да приемат истината за енергията, което се крие в мислите и изучават това, което други са знаели от векове.
В действителност някои от днешните водещи учени в области на физиката, биологията, психологията и много други области започват да признават значението на енергията на мислите.
Експерименти проведени през 90-те години на 20-ти век показват, че медитацията помага за намаляването на броя на тежките престъпления с 25%.
Мислите притежават енергия. Негативните мисли предизвикват негативни събития. Позитивните мисли – позитивни събития. Енергията на мисълта или се съхранява във физически структури, или се предава във Вселената, тя никога не умира. Помислете какво означава това. Помислете за последиците.
Всяка мисъл взаимодейства с енергията на Вселената. Негативните мисли търсят още подобни, за да се обединят и да създадат негативна енергия. Накрая матрицата на отрицателната мисловна енергия образува вълната на мисълта. Тези мощни негативни вълни се проявяват в живота ни под формата на бедност, престъпления, войни и природни бедствия.
Отрицателната енергия създава вакуум, който отнема живота на Вселената. Вълните от негативни мисли имат различни имена – лош късмет, нещастие, бедствие, зло проклятие.
От своя страна позитивните мисли също търсят подобни на себе си. Ако сте източник на позитивна енергия, тя ще се върне при вас по най-различни удивителни начини.
Положителната мисловна енергия създава потенциал, а потенциалът позволява създаването на живот.
Вие сте източник и създател на всичко това. Всичко, което се случва в живота ви има пряка връзка с вида на енергията, с която зареждате Вселената.
Вие сами сте отговорни за вида на енергията, създадена от живота си.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: