Мисията в живота ни се определя от буквите в имената ни

Мисията в живота ни зависи много и от името и фамилията ни

Мисията в живота е закодирана в името на човек. Колкото и да се бори да следва определен път и цел, човек не може да избяга от съдбата, която са му приготвили буквите в името му. Истината е, че мисията в живота на всеки един от нас е предопределена още от момента, в който родителите ни дават първото име. Именно то, заедно с фамилията, определят пътя, който трябва да следваме, ако искаме да се чувстваме щастливи и удовлетворени от живота, който водим.

Мисията в животаЗа да разберете каква е мисията в живота ви и какво ви е приготвила съдбата, трябва да съберете числата, които се крият зад всяка една буква от първото име (цялото) и фамилията ви. В таблицата можете да видите коя буква на коя цифра отговаря. Числата се редуцират до получаването на едноцифрено , като изключение прави единствено 33.

1 – родени сте да бъдете лидери. Успявате да се преборите за това, което искате и никога не се оставяте да бъдете командвани от околните. Следвайте смело мечтите си.

2 – родени дипломати, вие умеете без проблеми да помирите враждуващите страни. Създавате хармония и спокойствие около себе си.

3 – Обаятелни и красноречиви, вашето най-силно оръжие е усета ви към красивото таланта. Насочете се към кариера в изкуството.

нумерология

4 – родени сте със стратегическо мислене, което задължително трябва да използвате в работата си.

5 – числото на пътешествениците. За да реализирате мечтите си и да се чувствате щастливи, трябва да пътувате. Избягвайте рутинната работа.

6 – пазители на семейното огнище и ценности. Концентрирайте се върху грижата за семейството и близките си, от където черпите енергия.

7 – родени анализатори. Обожавате да проучвате и анализирате ставащото около вас до най-дребния детайл.

8 – числото на парите. Вие обичате лукса и умеете да се разпореждате с финанси, затова задължително се насочете към работа в тази сфера.

9 – духовни водачи. Неповторими сте, когато трябва да разкривате истината пред очите на хората. Състрадателни сте, затова се насочете към благотворителност.

33 – вие сте съвкупност от всички останали качества. Хора с число на името 33 са рядкост, затова се възползвайте максимално от благоприятните му вибрации.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: