Олга Ускова живее в Пловдив и вече се гордее със своя метод за разгадаване на миналото ни прераждане

Миналото ни прераждане сочи какво е призванието ни сега, убедена е Олга Ускова, председател на Асоциацията на блондинките.

Тя е създала метод, който разкрива какви сме били в предходната си поява на бял свят, посочва изданието Марица. Това доказва, че всеки от нас се ръководи от съдбата си в земния си път и няма как да избегне предназначението си, споделя родената в Красноярския край.

прераждане

Олга Ускова разгадава миналото ни прераждане

Тя обаче намира реализация у нас, където развива духовното и творческото си начало. Олга е нарекла диагностиката Ом и може успешно да опише на всеки от нас какви сме били, какъв багаж носим в момента и какво не сме свършили в миналото си прераждане.

Дамата разказва, че това може да ни е от помощ при осъзнаване на сложни отношения в настоящето. Магистърката по право е работила като прокурор в своята страна. В България тя стана известна покрай първата си на Балканския полуостров ферма за пеперуди.

Ускова е имала тесни контакти с Кашпировски и е преминала обучение при него. Умее да въздейства на психиката и да провежда трудни разпити. След като открива езотериката, тя се е посветила на Силва, рейки и йога. Стигнала е до извода, че е необходимо да приемем не само собствените си недостатъци, но и тези на околните, за да вървим напред.

Тези хора, които ни заобикалят са само част от теста, който трябва да преминем, те са част от миналото ни прераждане.

Методът на Олга е простичък – прилага се чрез снимка и се обработва от софтуер, като резултатът е под формата на кодове, които тя впоследствие разчита. 1500 души вече са открили мисията си, благодарение на нея, изтъква самата тя.

Прави профили и на деца, които е важно да бъдат насочени правилно още от ранна възраст, тъй като тогава се проявяват първите признаци на предстоящи проблеми.

Ускова, която живее в Пловдив смята, че на наша територия има недовършени задачи от свое минало прераждане и затова се е озовала тук, тя носила гените на княгиня, която е внучка на Борис Първи.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: