Бодо Шефер: Мечтите се сбъдват с помощта на едно простичко правило – ето го!

Мечтите могат да станат реалност, ако спазвате правилото на 72-та часа, казва гениалният Бодо Шефер!

Можете сами да сбъднете мечтите си, стига да знаете как

Мечтите се сбъдват, стига да спазвате едно съвсем простичко правило.

Истината е, е че всеки от нас може да превърне най-съкровените си желания в реалност, стига да знае тайната как точно да го постигне.

Според учени, за успеете да трансформирате мечтите си в действителност, трябва да формулирате желанието си възможно най-ясно и конкретно. След което да започнете да работите по него, спазвайки правилото на „72-та часа“.

Което всъщност е съвсем простичко. За пръв път това правило е описано от Бодо Шефер, немски писател, бизнес учител. Не успяхме да открием негови книги на български в интернет, но ще се радваме, ако споделите с нас някои заглавия. За да напишем този материал, сме използвали текстове от английски и руски.

бодо шефер

Бодо Шефер

Той пръв говори за върховенството на 72-та часа, изтъквайки, че същността им се състои от това да започнете изпълнението на плановете и мечтите си в срок от 72 часа от тяхното дефиниране.

Той е категоричен, че тази на пръв поглед простичка стъпка в крайна сметка ще доведе до успех в начинанията ви.

Твърденията му са подкрепени от психолози и мистици, които също смятат, че в психологическата граница от 72 часа или точно три дена има много по-дълбок скрит смисъл.

Почитателите на мистичното и окултното са категорични, че ако човек не започне да изпълнява желанията си в рамките на следващите три дена от определянето им, Вселената автоматично ги определя като неподходящи за него и съответно не помага в изпълнението им.

мечтите

Психолозите пък са убедени, че в сбъдването на мечтите голяма роля играе и подсъзнанието ни, което дели желанията ни на статични и на такива, които имат потенциал да се сбъднат. И единствено от действията ни в първите 72 часа зависи дали това ще се случи.

Затова не отлагайте работата по сбъдването на най-съкровените си желания, а започвайте да действате веднага!

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Бодо Шефер: Мечтите се сбъдват с помощта на едно простичко правило – ето го!
3.7 (74.59%) 37 votes

Related Post

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Бодо Шефер: Мечтите се сбъдват с помощта на едно простичко правило – ето го!

 1. Да, много хубави книги е написал човекът, ама авторът на статията и идея си няма за какво иде реч, явно не е чел нищо от тях. Или просто сайтовете си копират един от друг, но даже и това не могат да направят добре – авторът се казва Бодо Шефер, а не Боро Шафер 🙂

 2. Извиняваме се за грешката. Материалът наистина е преводен и името дойде объркано при нас. Впоследствие се заинтересувахме и питаме за още! Ако вие знаете за някакви книги на Бодо Шефер на български, дайте ги насам, за да четем и да се ограмотяваме. Благодарим ви предварително!

 3. https://www.youtube.com/user/BodoSchaefer/videos

  много Уважаеми хора ,този линк ще Ви даде необходимата информация.
  Има един адрес : bodoschaefer.de . И така има една книга Законите на Победителите. Издадена е тази година 2018.
  Издателство : Bodo Schäfer Akademie GmbH
  Gustav-Stresemann-Str.19
  D-51469 Bergisch Gladbach
  Tel.+49(0)2202/238791
  Fax+49(0)2202/238792
  http://www.bodoschaefer-akademie.de

 4. Tова е любимият ми автор, жалко, че няма нищо преведено на български от него.Има 10-а книги, 2 от които са световни бестселъри.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *