Мечтите могат да станат реалност, ако спазвате правилото на 72-та часа, казва гениалният Бодо Шефер!

Можете сами да сбъднете мечтите си, стига да знаете как

Мечтите се сбъдват, стига да спазвате едно съвсем простичко правило.

Истината е, е че всеки от нас може да превърне най-съкровените си желания в реалност, стига да знае тайната как точно да го постигне.

Според учени, за успеете да трансформирате мечтите си в действителност, трябва да формулирате желанието си възможно най-ясно и конкретно. След което да започнете да работите по него, спазвайки правилото на „72-та часа“.

Което всъщност е съвсем простичко. За пръв път това правило е описано от Бодо Шефер, немски писател, бизнес учител. Не успяхме да открием негови книги на български в интернет, но ще се радваме, ако споделите с нас някои заглавия. За да напишем този материал, сме използвали текстове от английски и руски.

бодо шефер

Бодо Шефер

Той пръв говори за върховенството на 72-та часа, изтъквайки, че същността им се състои от това да започнете изпълнението на плановете и мечтите си в срок от 72 часа от тяхното дефиниране.

нумерология

Той е категоричен, че тази на пръв поглед простичка стъпка в крайна сметка ще доведе до успех в начинанията ви.

Твърденията му са подкрепени от психолози и мистици, които също смятат, че в психологическата граница от 72 часа или точно три дена има много по-дълбок скрит смисъл.

Почитателите на мистичното и окултното са категорични, че ако човек не започне да изпълнява желанията си в рамките на следващите три дена от определянето им, Вселената автоматично ги определя като неподходящи за него и съответно не помага в изпълнението им.

мечтите

Психолозите пък са убедени, че в сбъдването на мечтите голяма роля играе и подсъзнанието ни, което дели желанията ни на статични и на такива, които имат потенциал да се сбъднат. И единствено от действията ни в първите 72 часа зависи дали това ще се случи.

Затова не отлагайте работата по сбъдването на най-съкровените си желания, а започвайте да действате веднага!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: