Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Отслабване: Комбинацията между мед и канела е магическа!

Какво се получава, когато смесим мед и канела? Как се постига стабилно отслабване? Диета и напитка.

Килограми, калории, кантар, диета, отслабване – все думи, които са до болка познати за всяка дама, която иска да пребори наднорменото тегло и да се похвали с грациозна фигура и високо самочувствие. Повечето страдалци на тема „излишни килограми” са изпитали какво ли не, за да избягат от тима на дебеланковците, но без успех и това си е.

А чували ли сте за диетата с мед и канела. Най-вероятно да, но малцина са тези, които са повярвали, че по толкова лесен начин могат да се сбогуват с излишните килограми.

Магията е в пропорцията!

Защо обаче точно вие не опитате? Медът и канелата носят индивидуално магическо послание на всеки.

За целта не са ви нужни кой знае какви приготовления, а усилията, които трябва да положите, са почти минимални. Необходими са ви единствено мед, канела, прецизност и постоянство.

А ефектът – в огледалото!

Като за начало е добре да знаете, че трябва да използвате натурален, непастьоризиран мед, за да бъдете сигурни, че съдържащите се в него полезни вещества не са неутрализирани.

Следващото изискване – постоянството – задължава всяка сутрин на гладно и всяка вечер преди лягане да пиете по чашка с магическия разтвор от мед и канела.

А сега най-важното – приготвянето на магическата напитка за отслабване. За тази цел ви трябват ½ чаена лъжичка канела, 1 чаена чаша вода и 1 чаена лъжичка мед. Водата се оставя да заври, след което с нея се залива канелата. Когато поизстине, се добавя и медът.

Пие се половината преди сън, остатъкът – когато станем.

Звучи толкова лесно, че се чудя как още има пълни хора на планетата!

За Алекс Антонова

Прочети още

Благоприятните свойства на плодовете на черната и бялата черница, богати на хранителни вещества, са много полезни за здравето

Плод на черна черница – лечебни свойства във фитотерапията

Благоприятните свойства на плодовете на черната и бялата черница, богати на хранителни вещества, са много …

5 Мнения

  1. Гергана

    Колко килограна сеаляте с това и за колко време???

  2. Вече от един месец го правя този мед с канелата и ИМА резултат! ПРОДЪЛЖАВАМ!!

  3. Съотношението е 1/2 ч.л. канела, 1 ч.ч. вода, 1 ч.л. мед. Може да се приготви и по-голямо количество, важно е да бъдат спазени пропорциите. Водата се слага да заври, след това се залива канелата и се оставя да престои 30 мин. Медът се добавя, когато течността е изстинала, за да не бъдат разрушени ферментите. Половината смес се изпива преди сън, другата се оставя в хладилника и се изпива сутринта.

    Теглото и талията се регулират в резултат на пречистващия ефект на храносмилателния тракт. Канелата и медът унищожават паразитите (гъбички, бактерии и др.), забавящи храносмилането.

  4. СТЕФКА НИКОЛОВА НЕЧЕВА

    СИГУРНА СЪМ В ЕФЕКТИВНОСТТА НА ТАЗИ СМЕС НО МОЛЯ КАКВО СЕ СЛУЧВА В НАШИЯ ОРГАНИЗЪМ СЛЕД ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА.

  5. Сигурна съм, че е адски полезен този смес, тъй като канелата е много добра подправка,ускорява и метаболизма,също и медът е невероятно полезен.Но искам да разбера от вас как точно се отслабва,причините за това отслабване,какво се случва в организма след приемането на този смес?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *