С дарба или без дарба маг стресира хората, че им е направена бяла или черна магия, докато ги съсипе финансово

Има хора, които притежават пророческа дарба (пророците от Стария завет), има хора, на които им е дадена дарбата да лекуват с помощта на силно биополе. Спомнете си за формата „Ясновидци”, който беше реализиран два сезона.

И понеже тези дарби са дадени от Висшите сили, тези хора трябва задължително да спазват определен морал. Едно от изискванията е да си вършат работата безвъзмездно или да приемат само онова, което техните клиенти могат да им оставят.

При много от надарените със свръхестествени способности лечители е забранено да пипат оставените банкноти. Хората ги пускат на земята или в някакъв съд.

Защото дарбите свише не се дават, за да се трупат капитали, а за да се помага на ближните. Парите, когато бъдат искани в определен размер, опорочават способностите и приканват към алчност. Дори и да е имал дарби, от такъв човек ще му бъдат отнети.

Но ето, че много от българите не знаят тези морални изисквания към ясновидци и други. Или просто психозата, в която живеем е прекалено голяма – едва ли не на всеки му е направена някаква магия – била тя бяла или черна, че над неговия живот или живота на неговите близки е надвиснала смъртта.

нумерология

Трудните времена, в които живеем, финансовата криза, липсата на работа и прилични доходи до такава степен са стресирали българите, озлобили са ги, завистта е доста голяма, че те са готови по най-наивен начин да се доверят на всичко, което някой им казва.

Онези, които им предлагат своята помощ не го правят от състрадание, за да им помогнат, а са водени от чисто материални подбуди.

Последната жертва на злонамерен маг печелбар се оказа интелигентна учителка от Бургас. Във фризьорски салон среща жена, която се представя като маг Деси. Хвърлила й едно гледане и естествено, че видяла направена магия на нейния син в деня на сватбата.

Обещава да развали магията. Но този услуга не е безвъзмездна. Исканите средства започват от 600 и така стигат до 48 000 лв.

Свети Пантелеймон

Свети Пантелеймон – един от най-големите лечители

Учителката от Бургас дава всички свои спестявания, взема пари от приятели, тегли кредит. И когато накрая праща последната вноска, за да бъде спасен нейният син, тя разбира, че е била измамена.

Подава жалба в полицията. Научава, че маг Деси е известна на униформените, които я издирват и за други измами.

Тази измама е много показателна! Тя трябва да послужи като урок на всички нас. Никога човек не трябва да се доверява на случайни и непроверени, които му гледат на кафе, карти или нещо друго.

Дори и да ви кажат, че имате магии, ако започнат да ви искат определени, фиксирани суми – това означава, че ви мамят.
Ако пред вас стои човек с дарба, той ще ви развали магията без пари или ще приеме само онова, което вие можете да му дадете – дори и това да са само 5 лв.

Да си припомним за онези светци-лечители, които почитаме – Св.св. Козма и Дамян, Св. Пантелеймон, Св. Харалампий, Св. Спиридон – никой от тях не е вземал средства, за да лекува, докато са били живи хора. Те са облекчавали страданията на ближните напълно безвъзмездно. Който проявява интерес да прочете техните жития.

Ако изпаднете в ситуация някой да ви каже, че имате магия, направете първо нещо много лесно. Вървете в някой храм (след 10 часа, когато службите са приключили и почти няма хора вътре). Запалете 2-3 свещички пред икони. Ако нямате някой конкретен светец-закрилник, оставете се да ви води интуицията. Ако в храма има чудотворна икона, запалете пред или до нея. Ако в храма има и чудотворни мощи на някой светец – помолете се и на него.

В молитвите си поискайте да разберете дали наистина имате магия или друго вредно енергийно присъствие. До 2-3 дни в съзнанието ви ще се оформи отговор. Чак тогава ако все още имате съмнения, можете да търсите някой за допълнителна помощ.

Ако в съзнанието ви не се оформят подобни мисли, значи сте станали жертва на манипулации.

Карайте да правят така и ваши приятели или близки, които могат да бъдат измамени.

Българите все още не умеем да контактуваме със светиите. Сещаме се за тях на големи празници. А връзката между човек и неговите светци-закрилници трябва да бъде постоянна, така както ние контактуваме със своите приятели.

Молитвите трябва да извират от сърцето, да бъдат спонтанни, а не готови фрази, които да издикламирате пред техните ликове.

Не забравяйте, че Иисус Христос, Пресвета Богородица, абсолютно всички мъченици и светци са живели някога на Земята, имали са тела от плът и кръв, познават човешките страдания. Тяхната задача е да помагат и да напътстват живите.

А ако наистина имате направена магия – има специални молитви за разваляне. Те са на Св. Киприян.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: