За да бъдат магическите ритуали и обреди действени и да носят най-голяма полза, специалистите съветват да се провеждат в определени лунни дни…

Магическите ритуали са свързани с лунните цикли

Магическите ритуали са свързани с лунните цикли

НОВОЛУНИЕ
Всичко се намира в състояние на упадък -жизненият тонус, емоциите, творческата активност. В този период не е желателно да се занимавате с нови проекти, които изискват значителни усилия. Времето не е подходящо за хипотониците и хората, склонни към депресии и униние. Затова пък периодът е благоприятен за начало на нови отношения и обновяване на обкръжението, както и за завършване на стари дела.

• Освен това новолунието е много подходящо за провеждане на ритуали, свързани с общуването, с нови връзки и запознанства, смяна на местожителството, публични изказвания, писателска работа.
• Този период се препоръчва и за укрепване на здравето, за избавяне от болести на ръцете, краката, кръста и ставите.

РАСТЯША ЛУНА
Когато Луната увеличава размера си, казват, че тя расте, фазата на растеж е подходящо време за занимания с магия, за увеличаване на благосъстоянието и привличане на всичко хубаво. В този период се провеждат ритуали, свързани с достигането на конкретна цел или осъществяването на нови проекти, започнати по-рано. Преди да се проведат обредите в тази лунна фаза, трябва в първия лунен ден да се обмисли и формулира крайната цел на ритуала.

нумерология

• Първият лунен ден от месеца е благоприятен за любовна магия, ритуали, свързани с недвижимост и растеж на благосъстоянието, както и за магически ритуали, способстващи за укрепване на вашия авторитет, издигане по служба и обновление.
• Ефективни в тези дни са ритуали за здраве, особено свързаните със заболявания на очите, носа, ушите и гърлото.

ПЪРВА – ВТОРА ЧЕТВЪРТ
Период, когато замислените от вас по новолуние цели могат да бъдат коригирани. Но в това време се усилват противодействията, обострят се противоречията. Планираното в първа четвърт понякога се оказва неизпълнимо, тъй като в този период за мнозина е свойствено да надценяват своите способности.

• Първата четвърт е благоприятна за провеждане на ритуали, свързани с дома и домашното огнище. Втората – за провеждане на ритуали за авторитет, власт, плодородие, раждане, успех и жизнена сила.
• В тези дни се провеждат и ритуали за избавяне от болести на сърцето и бъбреците (I четвърт), болести на опорно-двигателния апарат (II четвърт).

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: