Магиите на Динамо трябва да се видят, а не да се описват с думи

Магиите на Динамо или на Стивън Фрейн, както е истинското име на „магьосника“ са  впечатляващи и изключителни. Човекът Динамо , колкото и невероятен и сръчен да изглежда на повечето наблюдатели на неговите магически номера си е спечелили и скептици, които се стремят да го разобличат. Те назовават номерата му най-обикновени и очевидни трикове .

Магиите на Динамо впечатляват хората

Магиите на Динамо впечатляват хората

Как Динамо е успял да „излъже“ много хора, които са свидетели на неговите магии и не са се усъмнили в това, което са видели? И ако всичко е само елементарен трик, как един обикновен човек е успял да ходи по водите на Темза, както Христос го е направил, според библейската история?

Една от най-впечатляващите му илюзии е разходката по водите на Темза. Няколко минути Динамо се разхожда по водната повърхност пред очите на смаяните зрители. В края на демонстрацията той отказва да сподели, как го е направил.

Магиите му са забележителни и това, че ги показва пред много хора е още по- изумително. Динамо демонстрира пред публиката, как „премества“ незагоряла от слънцето кожа на момиче от китката чак до рамото й. „Магьосникът“ вкарва мобилен телефон празна бутилка от бира. Това са само част от изключителните му публични изяви.

нумерология

Интересна е магията с картите. Някой от публиката тегли карта, която всички виждат с изключение на Динамо. После те се взират в огънчето на запалка. Динамо приближава пръстите си до пламъка и след  малко на палеца му се появява отпечатък каква е била избраната карта. За очевидците на случката това граничи със свръхестественото. Според скептиците, картата е била с релеф и се е отбелязала на палеца на Динамо. Само, че за тяхно сведение избраната карта изобщо не е доближавала ръцете му.

Номерата на Динамо са на границата между реалността и магията . Виждаш нещо, на което не би повярвал, ако някой ти разкаже , но то е реално и се случва непосредствено пред очите ти.

 

 

 

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: