Людмила Живкова оцелявала след покушения, благодарение на свръхестествените си способности

Людмила Живкова е имала способностите на Ванга.

Тя е оцелявала всеки път, именно благодарение на тях, разказват запознати с живота на дъщерята на Първия по времето на тоталитарния режим. Тя обаче е предпочитала да държи тези свои умения в тайна и никога не ги е афиширала, пише ПИК.

Людмила Живкова

Людмила Живкова имала способностите на Ванга

Най-близките й знаели отлично за какво става дума и каква пророческа дарба има Людмила Живкова. Това се отключило след инцидент през 1973 година. Тя отивала към аеропорта, за да изпрати Живков, който трябвало да бъде на среща в Полша. Водачът на колата й изгубил управлението и се блъснали.

Тогава Людмила е пострадала сериозно. Зрението й също, а лекарите били безсилни да помогнат. В чужбина направили няколко операции и възстановили що-годе главата й. Моментът белязал огромна трансформация в душата на Живкова.

Тя тотално се променила. Осъзнала, че не пиенето, охолният живот или купоните са смисъла на нейната съдба. Дотогава тя има доста вредни навици, но изведнъж изоставила всички от тях и й станало ясно, че властта, която притежава не е по-велика от една друга сила, която определя всичко на земята.

нумерология

Людмила Живкова започнала да се занимава с йога и ведическа култура. Така научила тайна медитация, която й помогнала да си върне остротата на очите, което имало и комплексен ефект. Тя отключила и третото си око.

Самата Ванга знаела за развитата духовна същност на Людмила Живкова. Покрай силната си интуиция и виденията, тя имала възможност да се запознае с доста видни езотерични личности, както у нас, така и зад граница. Кубрат Томов също е бил един от приближените й, който добре познавал обърканата на моменти Людмила.

В началото тя била изплашена от възможностите си и й липсвал опит. Предполага се, че тя е предусещала какво предстои да се случи в България, но не е могла да уточни кога точно ще настъпи смяна на епохата в политическата сфера. Това обаче я тревожело и дори често изпадала в депресия.

Малко преди да навърши 39 години, тя става жертва на мистериозна случка в банята, но и до днес се твърди, че може би е убита.

Людмила Живкова е носила тюркоазен пръстен, който променил цвета си в бяло, когато тя си отишла.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: