Темпераментът на представителите на различните зодии съответства на различни държави

Овен
Чувства се прекрасно в арабските страни – Египет, Мароко. Огнената му стихия е в хармония с палещото слънце на тези земи и пустини. На дамите им е на сърцето Африка – Кения и Танзания, обожават сафарито. Овните не понасят скуката и в Белгия или Чехия, примерно, ще им е досадно.

Телец
От една страна Телците обожават приключенията, а от друга – уютното и спокойно пребиваване на места с особена енергия. Затова по-скоро предпочитат главозамайващата природа на Норвегия или път Англия и дори Япония. А Африка е мястото, което най-малко привлича представителите на тази зодия.

Близнаци
За въздушните Близнаци идеална е Америка – страната на мечтите, новите технологии, паричните потоци и активности. Именно там ще се чувстват като риби във вода. Благоприятни за тях са Исландия и Нова Зеландия. Най-малко им подхождат страни с консервативна енергия като Германия, Англия, Швейцария и Япония.

нумерология

Рак
На сърдечния Рак най му харесват Индия, Китай. Допадат му и страните от Югоизточна Азия – Тайланд, Индонезия, Виетнам с древните си традиции и богата култура. Не си пада по „повърхностни” държави като Доминикана или САЩ, в които се чувства некомфортно.

Лъв
Също като Овена си пада по огнените темпераменти, особено Италия и Испания. Горещи страсти, корида, вино пробуждат вкуса към живота у Лъва. Той обича високите стандарти и затова ще оцени по достойнство Монако. Ако пък му се приискат приключения, може да се отправи към Мадагаскар. Ако има нещо, което не му допада, това е студеното Скандинавие.

Дева
Не са особени авантюристи и повече им допадат добре познати европейски места. В духа им са спокойната, комфортна и слънчева Гърция, удивителната Черна гора, пивката Чехия, Финландия с нейните сауни. Най-малко комфортно се чувстват в Латинска Америка, арабските страни и Индия.

zodii-04Везни
Обожават усещането, че животът е празник. Затова се чувстват добре в страни, в които е топло, природата е красива, а хората се усмихват, пеят и танцуват. За тях са Куба, Доминикана, Индонезия, Малдивите. Пълен отдих за душата и тялото е кредото на Везните. Не им харесват страни с тежък климат като Мексико и Камбоджа.

Скорпион
Вечно го тегли към необикновени държави. Чувства се идеално в Индия, Тибет, Китай, Перу – там духът му се свързва с Космоса. Като места не само за душата, но и за тялото оценява Тайланд, Виетнам, Франция и Австрия. Не е почитател на Германия, Белгия и Холандия.

Стрелец
Жадува за пътешествия и затова му харесва почти навсякъде – и в Европа, и в Азия, и в двете Америки. Но особено цени джунглите на Амазонка – Перу, Боливия, пингвините на Чили, вулканите на Еквадор и кивитата на Нова Зеландия. Би скучал само ако стои на едно място.

Козирог
Обичат комфорта и традициите и затова силно им импонират Европа и особено Скандинавските страни, Германия, Франция и Италия. Луксът и древната култура ги тегли. Местата, които избягват, са страни, в които цари хаос – например Индия.

Водолей
Еднакво добре му е навсякъде, умее да се приспособява, независимо за каква среда става въпрос. Най-много му подхожда Канада, но сърцето му милее и за Русия, която се намира под неговия знак. Като цяло може да се каже, че Водолеите са граждани на света.

Риби
Чувствените Риби обожават Франция, Италия и Испания – страни на изкуството и страстта. Към това се прибавят изискана кухня, вкусно кафе и вино с високо качество. Привлича ги и мистичният Тибет, зареждат се от енергията на тази земя. Не си падат особено по Америка.

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: