Магическият лунен камък е известен още като камък на душата

ВАЖНО: Имаме и по-подробен материал ТУК: Всичко за скъпоценния минерал лунен камък!

Обикновеният лунен камък е млечно бял на цвят, но има и различни цветови разновидности – черно, синьо, розово и дори комбинация от цветове, но белият доминира и обикновено хората си представят бел цвят, когато чуят за лунен камък.

Основната характеристика, която ги прави толкова популярен избор е светлинният блясък, който излиза от камъните.

Известен като ефектът Шилер, този блясък кара цветовете сякаш да танцуват през камъка – розово, жълто, бяло.

Цветовете са близки до тези, които се виждат при опала и ни карат да мислим, че луната се отразява в самия камък.

В източниците свързани с лунния камък се споменават няколко изключителни екземпляра, чийто блясък се появява, когато Луната променя позицията си.

Отблясъците са светли, когато Луната е пълна и почти липсват, когато Луната е в нова фаза.

Най-много лунни камъни са открити в Бразилия, Европа, Индия, Мадагаскар, Северна Америка, Танзания, а най-големите са откритие в Цейлонските мини.

нумерология

Най-популярното значение на Лунния камък е свързано със засилването на връзката между духа и тялото – засилване на психическите способности. Има легенди за това как хора, докосвайки Лунен камък за първи път получават видения, които завинаги променят живота им.

Лунният камък помага за засилване на интуицията и способността да усвояваме енергиите около себе си почти мигновено.

Друго популярно значение на лунния камък е, че помага за сбъдване на желания. Тази тенденция да се работи най-добре за неща, които са необходими в сравнение с неща, които просто искаме да се случат. Твърде често ние искаме неща, които наистина не са добри за нас и Лунният камък, ни помагат да разберем защо не можем и не трябва да имаме това, което искаме.

Дръжте лунен камък в дясната си ръка и дишайте върху него, като мислите за желанието си. След това оставете камъка навън през нощта по пълнолуние, за да може да общува директно с Луната, когато потенциалът й е пълен. Оставете го там до следващото пълнолуние.

Лунен камък – скъпоценният камък, който сбъдва желания

Лунен камък – скъпоценният камък, който сбъдва желания

Шепнете желанието си на прозореца всяка нощ до следващото пълнолуние, когато ще приберете Лунния камък. Дръжте го близо до себе си, докато желанието ви се изпълни.

Ако страдате от безсъние, дръжте Лунен камък в ръката си, преди да заспите. Помолете го да ви помогне да се пренесете в спокойната страна на сънищата и го сложете под възглавницата си. След това се отпуснете и се насладете на зареждащ нощен сън.

В исторически план Лунният камък се смята за скъпоценния камък на жените. Смята се, че помага на жените да заченат и да износят здрави деца.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: