Лечителят Никола Стоянчев: Няколко случая от практиката

Какво се случва с хората, докато биват излекувани с дарбата на лечителя Никола Стоянчев. Задължително погледнете и четирите подробни видео материала с духовния наставник.

никола стоянчев, лечител

Никола Стоянчев

Представяме ви четири въпроса към известния лечител Никола Стоянчев и неговите отговори, както и чудодейни случаи от собствената му практика. Още за него можете да научите от сайта му, неговата страница във ФБ, а също и в Гугъл.

Какво съветвате хората, които идват за помощ при Вас? Съобразявате ли се с това какви са болестите им?

Горе-долу едно и също ги съветвам. Ако се замислим, какво да ги посъветвам – например, този човек има остър гастрит, другият има друга болест. В мига, в който някой лечител се напъне да дава конкретни послания за различните болести, ще се изявява не като духовен лечител, а като някой, който може би има тясна специализация по отношение на храна, билки и т.н. Но и храната, и билките, и лекарствата преди да ги има са идея, слово.

И следва посланието:

Човек да осъзнава и разбира своето единство с Господ. Да разбере, че останалите хора първо са Господ, а след това от Него са тези, които са. И да постъпва така, осъзнавайки, че човекът срещу него има за същност същата сила, която тупка в сърцето на децата му. Тогава никога не би вдигнал ръка срещу него. Съветвам да се прави всичко възможно, за да се изявява като миротворец, който всява хармония.

Да даваме прошка! По същата причина. Човекът, който те е обидил, има за същност Господ. Стремя се да показвам, че човекът до теб ти е ближен.

Някой ще каже за големите зверства, които са извършвани в историята на човечеството, за това, че има толкова много крадци, убийци, рецидивисти. Това е така заради нашата свободна воля. Именно тази дарба, свободната воля, те прави свободен и истински, и не се чувстваш марионетка, па макар и божествена. Именно поради свободната воля и амбицията на хората възникват грешките и големите страдания.

Постъпките ни влияят ли върху здравословното ни състояние?

Да. Постъпките, мислите, чувствата, всичко, което човек излъчва в околното пространство, страхът, притесненията. Има хора, които са прекалено взискателни към себе си, до степен на постоянни самообвинения. Тогава най-често се стига до автоимунни и други заболявания.

На кого не успяваш, въпреки желанието си, да помогнеш?

Желанието ми да помогна също е дарба, както и самата помощ. Но отдавна съм престанал да деля хората на лечими и нелечими.

При мен идва човек и което Господ е дал, аз му го давам. Не мога да дам нещо, което нямам. Не мога да дам повече, отколкото ми е дадено. Това е точна мярка.

Някои хора идват и си мислят, че трябва да се подходи така, както са свикнали. Да се назове диагнозата, да започне някакво специално лечение поради конкретния случай, а ето при мен такива неща не се случват. Нещата са опростени до „аз съм сам и ето оправям се веднага.“

Иначе няма как да обясним спонтанното изясняване на зрение, изчезване на бучката на гърдата, изчезване на болката, на друг му замирисва на тамян, на рози или нещо лошо. Всичко е проява на духа, който е благоволил да изяви себе си по този начин.

Не зависи какъв е човекът – вярващ или не, зависи само от волята Божия.

Каква е ползата хората да спират за половин час дейността си вечер и да пазят тишина от 21:00 до 21:30 ч., както ги съветвате?

популярност на лечителя Никола Стоянчев.

Лечителят Никола Стоянчев стана особено популярен през последните години

Когато започнаха да се случват такива неща като парализирана ръка да се раздвижи, хората не го осъзнаваха напълно. Бяха доволни, но не осъзнаваха факта, че за да се случи парализираната ръка да се раздвижи, така да се каже, трябва да „възкръснат“ цели участъци в мозъка, които са били поразени. За да усетят повече божественото присъствие, им казвам вечер да правят това отпускане и да пожелаят излекуването си. На сутринта ще се съберат при мен и ще се види, че във всички домове от 21ч. до 21:30 ч. се е случило нещо много интересно. Свидетелства за това има в писмата, видеоматериалите от хората, които съм лекувал.

Трябва да започнем да се съобразяваме с божествената си същност и природа, да я отнесем и към тези около нас. Когато човек го разбере, по съвсем различен начин ще гледа на природата и ще я пази, ще общува със съседите си, колегите си, семейството си. Ползата от това е да бъде изграден нов морал, който да води обществото към хармония. Да започнем да се грижим за Земята. Ако го правим, няма да има катастрофите и огромните бедствия, които ни се стоварват. Същото важи и за климата.

НАЧАЛОТО

В началото, когато станаха събитията, които промениха професионалния ми път, бях главен експерт по екология на уранодобива в предприятие. Моето поколение създаде новите технологии. Предприятието, в което работех, беше при особен режим на охрана. Когато започнах работа като лечител, народът напираше да влиза през бариерите. Затова се преместих в съседство в един клуб в град Бухово. Там от сутрин до вечер идваха хора, спяха там, раздаваха си номера. Случвало се е да има по триста човека на ден и всички са правили крачка напред към оздравяване.
Интересно е, че до 1994 г., дори след като се случи 1500-200 души в една зала на стадион „Локомотив“ в София да почувстват това духовно лечение и да дадат своите писмени свидетелства , не се намериха авторитетни хора в България, които искат поне да го видят с очите си.

3 случая на излекувани от Никола Стоянчев

Първи случай: За няколко метра човекът оздравя!

В началото на дейността ми като лечител, в Македония, в залата, където се провеждаше лечението, на вратата се появиха двама души. Мъжът беше сведен до земята, погледна ме отдолу и ми каза: „Ние сме антихристи, но помагай, че много боли!“. Поканих го да влезе, той стигна до средата на стаята и каза: „Колко силно ми замириса на тамян!“ и седна. Но веднага скочи, защото разбра, че последните три метра ги извървя прав и без болка. Какво излиза – от вратата до центъра на стаята той оздравя и след това вече беше здрав. Този човек беше интелигентен и повече не отвори приказка има ли Господ или няма. Беше разбрал, че има Господ.

Втори случай: Рози.

По време на мое гостуване в телевизионно студио в Скопие през същия период, зрителите се включваха директно в ефир и имаха изцеление. Спонтанно усещаха миризми на рози, тамян. Предварително бях написал нещо на един лист, обърнат надолу, и когато някой се обадеше и кажеше, че му мирише на рози, аз показвах листа на водещата и там пишеше „рози“. Тогава изпаднаха във възторг и към мен тръгнаха много хора.

Трети случай: Македония.

Бях поканен в Македония. В периода 1997-2000 г. непрекъснато бях там, а след това ходех за периоди, общо около 7-8 години. Поканата беше неофициална, от тогавашните управители на Червения кръст на Македония. Предложиха ми да остана в тяхна база в планинско селище. На ден идваха при мен по 80-100 души и ставаха все повече и повече, идваха заради лечебните факти. Всичко, което ставаше там, покоряваше хората и им вливаше огромни надежди.

Когато минаха осем дни, казах на управителя, че трябва да урегулираме отношенията си с държавата. Той настоя да продължа да помагам на хората.

Не след дълго, в залата за лечение дойдоха трима полицаи. В момента бях вдигнал на ръце болно момиче, единият крак на което беше неподвижен по рождение. В залата имаше още 20 души. Почувствах присъствието на тримата отвън, поканих ги вътре, казаха, че са дошли да ме арестуват. Все пак влязоха, останаха. Болното момиче се залюля, сякаш го раздвижи вятър, в залата замириса на тамян, а то плачеше и се смееше, защото в този момент коляното му започна да се движи нормално. Дошлите да ме арестуват бяха доста смутени от това, което виждат. А хората там, като разбраха защо са дошли полицаите, щяха да ги линчуват.

Озовах се в полицията в сектора за чужденци. Трябваше да бъда изхвърлен от там или наказан по някакви техни закони.

На 30-ата минута започнаха неистово да звънят телефоните им, защото за тези 8 дни бях помогнал на много хора. Обади се някакъв настойчив глас. Началникът на полицията се учуди какъв човек съм. По това време там не беше много приятно да оповестяваш, че си българин (1991 г.).

Ето че се срещнаха авторитетът на делото, което върша, и авторитетът на властта и се помирихме. На другия ден регистрирах фирма там и официално останах четири години като лечител, благодарение на лечебните факти, които се родиха и продължават да се раждат. Все още поддържам връзка с тези хора. Годините в Македония бяха много добри за мен и днес имам много приятели там.

Вижте още и:

Видео 1:

Видео 2:

Видео 3:

Подробно видео изказване на Никола Стоянчев:

Лечителят Никола Стоянчев: Няколко случая от практиката
4.5 (90%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *