Лечение със сода неутрализира раковите клетки и ги унищожава

Лечение със сода и лимон е 10 хиляди пъти по-силно от химиотерапията

Лечение със сода убива раковите клетки. Вълшебна смес има способността да неутрализира и унищожава туморните клетки, а също и разсейките им в различните органи. Според редица хора, прибегнали до лечение със сода, сместа, за която става дума в тази тема, е цели 10 хиляди пъти по-сина от химиотерапията.

лечение със содаЗа да си я приготвите, са ви необходими единствено сода и сокът на един лимон. Смесете ги и веднага погълнете получената смес, докато не е спряла да шупти. Самата сода убива киселинността на сока от лимона, а комбинацията между двете гарантирано убива раковите и туморни клетки.

Редица изследвания също доказват благотворното влияние на содата и лимона върху пациенти, болни от рак. Макар учените да не потвърждават категорично, че въпросната смес гарантирано и на 100% лекува туморните заболявания, те не отричат, че сместа благоприятства прилаганото от тях лечение.

нумерология

Освен, че много хора вярват, че лечение със сода и лимон е ключът към борбата с рака, има и твърдения, че редовния пример на комбинацията от двата продукта действа профилактично и предотвратява развитието на болестта.

Според някои изследователи ракът се причинява от гъбички, които отслабват имунната система на организма и поразяват органите. А е добре известен факт, че содата е мощен съюзник в борбата именно срещу тях. Тъй като никоя гъбична инфекция не е в състояние да се приспособи към содата бикарбонат.

Някои дори вярват, че е възможно ракът да бъде излекуван не само посредством пиене на разтвор на сода бикарбонат и лимонов сок. Според някои теории, е възможно тази смес да се инжектира директно в засегнатия от тумор орган, за да бъдат унищожени зловредните клетки.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: