Леене на восък – древен метод за разваляне на магии

Може да развалите магия сами, използвайки един много стар способ, а именно леене на восък

Ако се съмнявате, че имате направена магия лесно може да разберете дали това е така, като приложите метода леене на восък.

За целта Ви е необходима само една църковна свещ.

А ето и как да извършите ритуала: Трябва да разтопите свещта или ако е много голяма – една част от нея. Използвайте джезве или друг метален съд, който издържа на висока температура.

Когато восъкът се разтопи, изсипете течното вещество в съд с леденостудена вода.

Тук ще Ви разкрием една особеност – този ритуал трябва да се извърши в присъствието на лицето, което се съмнява, че има направена магия.

Може да развалите магия, чрез леене на восък

Може да развалите магия, чрез леене на восък

Целта на церемонията е не само да разберете дали тегне прокоба върху Вас или близък човек, но и да се пречистите от отрицателната енергия.

Методът леене на восък помага за премахване на натрупалите се в тялото негативни мисли, чувства и емоции.

Ритуалът много прилича на леене на куршум. Восъкът се излива в съд със студена вода, който трябва да се държи над главата на лицето, което предполага, че има магия.

Когато разтопеният восък се докосне до студената течност се получава фигура, по която може да се гадае за емоционалното състояние на лицето, неговите страхове, тревоги и притеснения.

Ако при леенето, восъкът се разпръсне и се оформят няколко нишки, това е сигурен знак, че магията е налице. В този случай трябва да извършите ритуала още два пъти, като всеки път разтопявате нова свещ.

В случай, че имате натрупана в себе си отрицателна енергия, която е резултат от стрес или от завист, чрез методът леене на восък много лесно ще пречистите енергийното си поле.

Фигурата, която се образува при контакта на разтопения восък и водата подсказва от какво точно сте изплашени – дали това е животно, човек, природна стихия, катастрофа или някаква друга ситуация, която е заседнала дълбоко във Вашето подсъзнание.

По този начин може да разгадаете и какви са пола и възрастта на човека, който Ви желае злото.

Ритуалът леене на восък е наистина лесен метод, благодарение на който може да се освободите от натрупаните отрицателни емоции и да се почувствате жизнени и заредени с положителна енергия.

Леене на восък – древен метод за разваляне на магии
4.4 (87%) 20 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Леене на восък – древен метод за разваляне на магии

  1. Здравейте, бих искала да попитам, ако лицето за което се съмняваме, че има направено нещо го няма как да го направим?

  2. Вили,върви на църква и се помоли на Господ.Изобщо не се занимавай с някви баячки,вещери и прочие.Голям грях си вкарваш.Леене на восък и тем подобни.Знаеш ли че гледачки,баячки говорят с тъмните сили ? А знаеш ли че повечето лъжат.Върви си запали свещичка за здраве и мисли позитивно.Помоли се на Господ да ти помогне.Никой друг не може ! Отвори Библията и прочети какво пише за такива хора.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *