Латинка Петрова е възхитена от чая Демир Бозан

Известната комедийна актриса Латинка Петрова издаде тайната си за перфектно настроение и форма. Русата дама разкри, че пие чай Демир Бозан, който освен че я защитава от върлуващите грипни вируси, й помага да нормализира лошия холестерол и кръвната захар.

„Разбрах за Демир Бозан съвсем случайно. Разболях се от грип през месец декември и една моя колежка от театъра ме посъветва да си купя билковата комбинация на анадолските ходжи. Прочетох в интернет за качествата на този чай и си го поръчах“, спомня си днес Петрова.

Забавната актриса обяснява, че вече не пие толкова лекарства, защото е доволна от ефекта на Демир Бозан. Русата дама, освен че си осигурява желязно здраве с три чаши чай на ден, казва, че благодарение на вълшебния еликсир се пренася някъде сред природата.

„Когато усетя аромата на котешка стъпка и жълт кантарион, се пренасям на цъфнала поляна“, казва Латинка и добавя, че природата е най-добрата аптека.

Петрова е изхвърлила почти всички хапчета от дома си, защото от опит се е убедила, че не й помагат. Вече се доверява само на Демир Бозан и категорично заявява, че се е сбогувала с всичките си болежки. Тя подчертава, че чаят действа и на перисталтиката й и споделя, че е много чувствителна на тема отслабване като всяка друга жена.

„Много се радвам, че открих този вълшебен чай“, казва още Латинка Петрова.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: