Късмет на всички, които тръпнат в оставащите часове до 92-ри тираж на 6 от 49!
Късмет на всички, които тръпнат в оставащите часове до 92-ри тираж на 6 от 49!

ДЖАКПОТ! Ето късметлийските ЧИСЛА, падали се най-често в ТИРАЖИТЕ!

В националната истерия по спечелването на рекордния джакпот, който надхвърли 9,5 млн. лева, се включиха и статистическите данни за числата, падали се най-често в историята на Българския спортен тотализатор

Късмет на всички, които тръпнат в оставащите часове до 92-ри тираж на 6 от 49!
Късмет на всички, които тръпнат в оставащите часове до 92-ри тираж на 6 от 49!

В националната истерия по спечелването на рекордния джакпот, надхвърлил сумата от 9,5 млн. лева, се включиха и статистическите данни за числата, които най-много са били изтегляни. Най-късметлийското число, което се е падало най-често при тиражите в историята на Българския спортен тотализатор, е числото 21. Става въпрос за играта 6 от 49. За последните 31 години, числото 21 се е паднало цели 656 пъти, разкри „Телеграф”, цитиран от БЛИЦ.

На второ място, след първенството на 21, е поставено числото 44. Следват ги числата 25, 4 и 48. След като прочетете тези редове, вече сигурно се стягате да отидете до ТОТО-пункта, за да ги пуснете. Но внимавайте! Тези числа никога не са се падали в една и съща комбинация, поради което анализаторите ви съветват да заложите само на едно или две от тези числа.

Експертите в играта 6 от 49 разкриват и любопитния факт, че числата, определящи името на играта, също са доста често теглен вариант.

Най-рядко или почти никога са се падали числата 23, 16, 26, 10 и 41.

За да ударите точната комбинация от шестте числа за голямата печалба, шансовете ви са 1 към 13 983 816. Ако пускате четворен фиш, тогава шансът ви остава 1 към 3,5 млн.

Анализаторите смятат, че не е чудно, че джакпотът не е паднал в тиража в четвъртък. Причината, която посочват, е, че досега, в историята на Българския спортен тотализатор, никога не се е теглила голямата печалба в 91-ви тираж. До края на месец ноември експертите са категорични, че джакпотът ще бъде спечелен, тъй като за всеки следващ тираж все повече стават пуснатите комбинации.

Успех на всички, които играят 6 от 49!

Калинка Петрова

сподели бутон

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

Прераждаме ли се в същото семейство?

Прераждане в същото семейство? Твърде вероятно! Починало дете

Прераждаме ли се в същото семейство? Твърде вероятно е починало дете да се върне в …

2 Мнения

  1. Онлайн Бизнес

    ПОВИШЕТЕ ПРИХОДИТЕ СИ С НАД 1000 $ НА МЕСЕЦ! – ЕТО ТУК- – ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СТАВА ВСИЧКО ОТ САМАТА РЕГИСТРАЦИЯ ДО КАК ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПЕЧАЛБАТА.
    ЗА ДА ИЗКАРАТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ НЕ Е НЕОБХОДИМА ДА ИМАТЕ СОБСТВЕН САЙТ ,БЛОГ ИЛИ ФОРУМ , ИЛИ ПЪК ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ПОЗНАНИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ.
    НАЧИНЪТ,КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ Е ЛЕСЕН И ОТНЕМА САМО НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН.
    ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕЩА ,ОТ КОЙТО ИМАТЕ НУЖДА , КОМПЮТЪР С ИНТЕРНЕТ , ВРЕМЕ И ПОСТОЯНСТВО.
    ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ АДРЕС : .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *