Стотици хора по света изчезват безследно. Български сайт събира информация за нашенци в неизвестност

Къде отиват безследно изчезналите хора?

Дори да изглежда като плод на болни мозъци, безследно изчезналите хора са факт. Най-вероятното е, че част от тях „се губят“ по собствено желание и според някои теории отиват на друга планета, за да се самоусъвършенстват духовно, пише в. „Седмичен Труд“. Интересното е, че с течение на времето техният брой се увеличава и сякаш въздухът поглъща определени „жертви“.

Преди известно време компютърният специалист Боян Юруков създаде сайт за безследно изчезнали българи: lipsva.com. До този момент в сайта са регистрани над 200 наши сънародници, изгубени по неизяснени обстоятелства от 1987 година до днес. За тях няма никаква информация и от мистериите, в които са обвити тези случаи, могат да ни настръхнат косите.

Но от векове по света изчезват хора и тези случаи не са „патент“ на съвремието. Любопитен е например прецедентът с 48-годишния англичанин Робърт Макмилън. През далечната 1889 година той се изкачва на върха на планината Олимп в Гърция и почва да маха на хората, които го гледат. Насъбралата се група след

нумерология

Стотици хора изследват безследно

секунди става свидетел на нещо изключително интересно – Макмилън изчезва! Щателното търсене не дава резултат и не е открит нито Робърт, нито трупът му.

Десет години по-късно – през 1899 година, германецът Батхерст излиза от бирария и се отправя към дилижанса си. Двама негови приятели с ужас стават свидетели как той, минавайки покрай конете, изведнъж изчезва! „Въздухът сякаш се разтвори и го погълна“, съобщават те.

А през 40-те години на миналия век десетки хора в САЩ се губят, след тайнствени инциденти в къщи или на улицата. Голяма част от учените смятат, че тези хора са заселвани в космически бази, където са подложени на изследвания.

Загадката с безследно изчезналите хора все още не е разгадана и едва ли скоро ще се намери човек, който да може да даде логично обяснение. Само можем да се надяваме да не попаднем в онази група, която се „поглъща“ от въздуха.
бутон за споделяне

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: