Най-новото проучване на древните ръкописи и тълкувание на пророчествата, разкрива, че краят на света ще бъде всъщност квантов скок в ново измерение.

Всичко вече е започнало! От 11.11.2011 година, когато се е отворил един от най-важните енергийни портали, свързани с процеса на извършване на квантовия скок, за който също и маите са ни предупредили.

квантов скок

Краят на света ще бъде всъщност преход към новото пето измерение – съзнанието!

През времето до 21.12.2012 ще се изтъни границата, която ни разделя от другите измерения и многоизмерните части на човешкото ДНК, които до сега са били в латентно състояние ще се активират през този период. Затова и значението на 2012 е много важно.

Очаква се да се отвори така нареченото трето око на хората, което ще ни позволява телепатичният контакт, свързването с други измерения, които впрочем и сега все повече хора започват да усещат, но все още не могат да ги видят. Виждането на паралелните измерения, както и телепатичните връзки, ще стане нормално за повечето от хората на планетата ни, което ще даде възможности за еволюционно развитие на човечеството.

нумерология

Квантовият скок към нова реалност, какво ще представлява той?! Според някои той ще бъде разпад на човешкото тяло до елементарни частици, за да премине в друго енергийно състояние. И много от изследователите и учените, които изследват историята на маите, твърдят, че на тази дата през 2012, маите не са предрекли края на света, а точно този квантов скок, който предстои да направи човечеството, за да премине в пето измерение – съзнанието.

Според Мелхиседек, преходът ще премине толкова бързо, че ако сутринта сме били в едното измерение, до вечерта ще се окажем в напълно друг свят. Той говори също за появата на предупредителни сигнали, които ще се виждат 5 – 6 часа преди началото на прехода, това ще бъдат различни странности, като например кълбета с различни размери и цветове. Това са така наречените плазмоиди, които всъщност винаги са били около нас, но ние просто не сме били способни да ги виждаме. Според Мелхиседек, безопасно и успешно ще преминат квантовия скок тези, които носят вярата в Бог и любовта в себе си.

Според Гордън Майкъл Скалион, който в своите пророчества е предсказал ураганът Ендрю, земетресението в Япония и други сериозни природни бедствия, квантовият скок ще бъде като избухване на светлина, която ще бъде безопасна за живота. След което хората ще започнат да виждат нов паралелен свят. Той също твърди, че хората, които успешно ще преминат в новият свят, ще са тези, които носят в себе си вярата в Бога и в своя Божествен произход.

Гергана Борисова

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: