Засега извънземните отказват контакт, а звездният портал край с. Скалица остана затворен

Извънземните отказаха за пореден път контакт с уфолози от цяла България – пише „България днес”. Любителите на НЛО-та се събраха на тридневен събор в ямболското село Скалица. В петък срещу събота те направиха специален ритуал, следващ инструкциите на председателя на програмата за търсене на извънземен разум д-р Стивън Гриър.
„Някои хора седяха до 4 ч. сутринта на скалите да чакат извънземните, но явно гости от Космоса не са дошли. Поне мен не са ме канили в делегация по посрещането” – споделя шеговито пред изданието кметът на селото Митко Петков. Той си признава, че когато преди време уфолозите дошли да го канят на събитието, погледнал на идеята им с насмешка. Но пък решил, че щом на никого не пречат, защо и кметството да не им окаже помог при организирането на срещата в местното читалище.

Край Скалица извънземните не се отзоваха на среща

Край Скалица извънземните не се отзоваха на среща

„Дори присъствах на откриването, изслушах някои лекции. Изгледах един документален филм” – изрежда кметът. Той споделя, че преди време жител на селото разказал как край Скалица кацнал НЛО и извънземните били достатъчно любезни и го поканили за малко вътре. „Оттогава този наш съселянин изчезна. Но не в Космоса, а в София…” – заключава кметът.

Скалица беше домакин на среща на уфолози

Скалица беше домакин на среща на уфолози

Инициативата за срещата уфолозите е на ямболията Иван Иванов, който от десетина години живее в САЩ. Той не обичал да контактува много с медиите, но пред кмета Петков се поотпуснал. „Разказа ми, че преди време се срещнал със сержант от ФБР. Онзи обяснил, че наистина идват извънземни на Земята, правят експерименти. В правителството на САЩ всичко било документирано” – разказва кметът на Скалица. Затова и участниците на срещата в селото решили, че ще продължат подготовката за среща с извънземните. Те са категорични, че гостите от Космоса няма да ни колонизират.
Според местните легенди в района край Скалица между Земята и небето имало звезден портал. „Не се отваря често. Очевидно най-сигурното доказателство, че във Вселената има разум, е, че никой не иска да контактува с нас” – забавляват се местни кибици.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: