Ясновидката Маг Джиляна, гадател

контрол над съзнанието
Да имаме контрол над съзнанието си един от най-важните фактори за успех

8 начина да осъществим контрол над съзнанието

Да имаме контрол над съзнанието си един от най-важните фактори за успех и постигане на вътрешен мир

Какво ни пречи да имаме пълен контрол над съзнанието си?

Да имаме контрол над съзнанието си един от най-важните фактори за успех
Да имаме контрол над съзнанието си един от най-важните фактори за успех

Това е културното, обществено, образователно и институционално програмиране, което силно повлиява това кои сме, как виждаме себе си и нашите действия.
Кои са начините да се противопоставим на това:
1. Не допускайте медиите да контролират съзнанието ви
Медиите винаги инвестират в изфабрикувани истории под формата на филми и телевизионни предавания, които ни представят измислени герои, вместо да акцентират върху истинския живот. Внимавайте какво „консумирате“, защото медиите са тези, които консумират нас. За да запазите своята енергия и сила, не допускате това.
2. Здравословни ежедневни ритуали
Вашите ежедневни ритуали трябва да бъдат избирани и осъществявани лично от вас и не забравяйте, че в съвременното общество личното пространство и енергия са това, което се избягва на всяка цена. Създавайте сами модела си на живот.
3. Тренирайте тялото си
Знаете ли, че упражненията буквално ни правят по-умни? Всички форми на упражнения подобряват познавателните способности, помагат повторно изграждане на връзката между нервните окончания в мозъка и предотвратява дегенерация на ума.
4. Научете се как да се фокусирате, без да се разсейвате
Овладяване на способността ни да се съсредоточим върху едно нещо е от съществено значение за контрол на ума. Умовете ни обичат да се „скитат“ из социалните мрежи и Интернет са чудесен начин това да става сякаш неусетно. На всеки се е случвало буквално да му се губят часове в Интернет, без дори да знае какво е правил през това време. Наложително е да се научим да впрягаме тази енергия и да я прилагаме към конкретен фокус.
5. Внимателно избирайте към какво насочвате енергийния си потенциал
Толкова много хора хвърлят енергията си за неща, които не желаят да правят. Внимавайте как пилеете енергията си, ако искате да контролирате съзнанието си. Не бързайте! Прибързаността да промените нещата, в които „инвестирате“ енергията си често означава подсъзнателно оплитане в нови, също нежелани действия.

За Ralica Ilieva

Прочети още

Инфантилен, значение. инфантилно поведение?

Инфантилен, значение. Как да разпознаем инфантилно поведение?

Той е идеалния потребител

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *