Виж кой се крие под възглавницата!

Гаврите в нета нямат край. Какво ли не измислят шегаджиите, които искат да блеснат с оригинални визуални послания!

В най-близкия ъгъл има нещо /някой?/ под възглавницата. Бау!

Снимките-загадки са част от тях. Снимките, обработени с фотошоп и показващи модулирани лица на знаменитости – друга част от забавленията. Има и такива, над които човек – и да си блъска главата – не може да разбере защо са направени. И още по-малко – защо се радват на популярност? Човек може да стане разноглед, ако се втренчва във всяко “виж това”. И да развие комплекс за малоценност, защото не разбира какъв е смисълът!
Ето ви ведра картинка от сайта petel.bg Това е едно удобно ъгълче в приятно подредена стая. Прозрачна завеса скрива отчасти свежата гледка, видима през прозореца. Човекът, който живее тук, очевидно е домошар. Обича да се изляга на диванчето /с книжка?/, удобно подпирайки се с някоя от натрупаните възглавнички. Я дайте насам картинката в едър план!  Изпод възглавничката наднича оцъклено око. Пронизва те! Дали да се изплашим? Какво е това: отрязана глава? Корица на списание, напъхано набързо в ъгъла? Монтаж? Най-вероятно. Монтаж, който прави нещо като тест на потребителя.

Хайде да си признаем, че сме тъпи! Картинката не е смешна, не е и страшна. Трудно е да я свърже човек и с някакво философско послание.

Тогава какво е наистина !?.Неизвестно. Но! Ако това е все пак наистина глава, и някой заплес полегне върху възглавничката отгоре – каква суматоха само би се завихрила! Чудо!

Виж кой се крие под възглавницата!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *