Кои са щастливите ви числа по китайския хороскоп? (Част 2)

Всяка зодия в китайския хороскоп си има своите щастливи числа. Вие знаете ли кои са Вашите?

В зависимост от вашата зодия по китайския хороскоп вие имате числа, които ви гарантират успех и ще ви донесат късмет, пише sanovnik.bg.

Китайски хороскоп - щастливите числа

Китайски хороскоп и щастливите числа

Конят е един от най-самоуверените и независими знаци в китайския хороскоп. Представителите на този знак бранят своята свобода и независимост с цената на всичко. Те не понасят някой да им поставя норми, които да спазват. Интелигентни и благородни, Конете са под властта на огъня. Късметлийските им числа са 1, 3, 4, 8, 13, 14, 41, 43.

Представителите на зодиакалния знак Овца са най-женствените в цялата плеада знаци в китайския хороскоп. Това са хора, които обричат своя живот в търсене на красивото. Те бележат умопомрачителни успехи ако се занимават с мода или дизайн. Елементът им е земята, а щастливите им числа са 3, 4, 5, 12, 34, 45, 54.

Зодия Маймуна е подвластна на елемента метал. Това са хора, които са усмихнати, чаровни и са много добри и верни приятели. Това е най-универсалният знак в китайския хороскоп, а изкуството е най-голямата им слабост. Техните числа на късмета са 3, 4, 5, 7, 16, 23, 34, 53.

Представителите на зодия Петел са горди и обичат да чувстват вниманието на околните върху себе си. Те са амбициозни и винаги успяват във своите начинания. Техния водещ елемент е металът, а щастие им носят числата 1, 5, 6, 12, 16, 24, 28, 51.

Знакът на Кучето е подвластен на земята. Всички хора от тази зодия се характеризират с вярност, лоялност и готовност да се притекат на помощ на хората в нужда. Това са хора, които поставят интереса на околните над своя личен интерес. Те печелят с числата 1, 4, 9, 10, 14, 19, 28, 30, 41, 54.

Зодия Прасе обхваща най-търпеливите и честни хора. Те винаги с готовност и отзивчивост откликват на нуждите на хората, но не обичат да са бод светлините на прожекторите. Елементът на хората родени в знака на Прасето е вода. А най-късметлийските им числа са 1, 3, 5, 8, 16, 18, 34, 41, 48.

Открихте ли вече своите щастливи числа?

Кои са щастливите ви числа по китайския хороскоп? (Част 2)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *