Колко непочтени и коварни могат да са хората, според това към коя зодия принадлежат

Родените зодия Овен

Родените зодия Овен са провокативни и раздразнителни

ОВЕН (21 март – 20 април)   Родените зодия Овен са провокативни, раздразнителни, честолюбиви и упорити. Желанието им да отстояват своето , може лесно да се превърне в деспотизъм. Не се поддават на чуждата воля , а огънят на страстта им няма предел. Силната воля на тези личности не познава граници, а дейната им мисъл ги тласка напред, без страх на пречки.

Представителите на зодиакален знак Овен са умни и пресметливи, но експлозивният им темперамент не позволява дълго време да плетат мрежи и да интригантстват. Такива хора по-скоро биха предпочели да се хвърлят с „рогата“ напред, отколкото продължително да следват някакъв коварен план.

Родените зодия Телец

Родените зодия Телец натрупват агресия, която в определен момент изригва и унищожава всичко

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Родените зодия Телец постигат победата благодарение на постоянство в работа и изключително търпение. Те са много  упорити и последователни в действията си, и никога не се отказват от замисленото. Рядко се вслушват в съвети и понякога съвсем неочаквано се впускат напред. Любознателни, волеви и справедливи. Привързват се силно, но в някои отношения са консервативни и доста ревниви.

нумерология

Трудно губят самоконтрол, но ако това се случи, гневът им е продължителен и не забравят обидите. Тези личности са умели политици, обаятелни и силни. Дългите игри не са за тях, тъй като представителите на зодиакален знак Телец натрупват агресия, която в определен момент изригва и унищожава всичко. Но, ако успеят да запазят самообладание те са способни да постигнат върхове в управлението.

КЪМ ВТОРА ЧАСТ ТУК>


Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: