Колко непочтени и коварни могат да са хората, според това към коя зодия принадлежат

Родените зодия Везни

Родените зодия Везни понякога могат да извършат наистина много

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Животът на родените зодия Везни се управлява от чувството за красота, хармония и справедливост. Това са едни определено отговорни личности, с добри делови качества. Благодарение на своя такт, щедрост и уравновесеност, те винаги са заобиколени от хора. Много рядко имат врагове и оказват силно влияние върху околните.

Представителите на зодиакален знак Везни са почти неспособни на лъжа и отмъщение. Въпреки че,  свойствената им алчност понякога може да ги подтикне да извършат наистина много.

Родените зодия Скорпион

Родените зодия Скорпион са безмилостни и страстни, най-опасните и силни сред съзвездията на Зодиака

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Това е натура на крайности и противоречия. Най-силната сред съзвездията на Зодиака, безмилостна и страстна. Може едновременно да бъдат обичани и ненавиждани. За родените зодия Скорпион не съществуват пречки. Те са  аналитични, като заедно с това имат изключителна интуиция. Пресметливи и с хладен ум, енергични, често постигащи изключителен успех. Саркастични са и притежават дълбоко, почти мистично разбиране за живота. Това е президентски знак: много американски президенти са родени през този период.

За представителите на зодиакален знак Скорпион е характерна истинската природна страст към политически игри и интриги. Те живеят с нея и дори не си представят как могат да съществуват по друг начин. Този знак от Зодиака определено е най-опасният. Ако Близнаци и Дева е възможно да бъдат разубедени и да престанат с интригите, то за родените зодия Скорпион – това е мисия невъзможна.

КЪМ ПЕТА ЧАСТ ТУК>

Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: