Използването на кислород за лечение може да помогне за избавянето на всички болести! Д-р Маккейб напълно разобличава традиционната медицинска система.

Много интелигентно интервю с д-р Ед Маккейб, с което той поднесе шокираща информация, която няма да съдържа фалшиви новини. Той казва в това интервю, че можете да си помогнете с кислород за лечение на почти всичко, като насищате тялото си с кислород. Тялото започва да се лекува, когато му се доставят допълнителните минерали от растителна храна и кислород, от които се нуждае! Този кислород убива лошите бактерии, вируси и изхвърля отпадъчните продукти и токсините. Той дори може да отърве тялото от нездравословни клетки, така че те могат да бъдат заменени с нови и здрави! Вие възстановявате цялото си тяло само за няколко месеца!

Д-р Маккейб напълно опровергава традиционната медицинска система, базирана на хапчета, и как тя ни контролира! Колко хора можем да видим излекувани, ако просто споделите информацията?  Всеки дял, който правите, отнема пари от изметта на „Рокфелер“, които са ни убили повече от 100 години със своите хапчета! Това е обяснявал навсякъде в своето интервю д-р. Маккейб!

Д-р Ото Уорбург (Otto Warburg) е казал през 1924 г., че основната причина за рака е, когато тялото започва да заменя нормалното дишане с кислород чрез ферментация на захар. Д-р Маккейб казва, че ракът е защитен механизъм на организма, когато той не получава достатъчно кислород! Той казва, че над нас се разпръсват от самолети специални химически следи Кемтрейлс, пълни с бактерии и вируси, които растат с малки нишки в тялото ви и променят честотата на вашите органи, което води до смърт.

нумерология

Той разказва една история, в която приятелят му има приятелка с болестта на Морджелоун и тя изчезнала с озонотерапия. Даването на вашето тяло допълнително кислород умъртвява тези вируси и бактерии и решава много други проблеми като язви, които според него са причинени от бактерии!

Използването на кислород за лечение (насищане на кръвта с кислород) може да помогне за избавянето на всички болести!

Използването на кислород за лечение (насищане на кръвта с кислород) може да помогне за избавянето на всички болести!

Има много начини да получите допълнителен кислород в тялото си. Той не предлага вече да използва терапия с водороден пероксид, защото казва, че водородът причинява някои проблеми. Той препоръчва лечение с озон и някои други неща. Има още две неща, които съм установил, че драстично увеличават кислорода в кръвта ви. Те са направили невероятни неща! Едната се нарича APeX кислородна инфузия,  а другата се нарича Prodovite. Лекарят споделя, че напълно се е отървал от болки в гърба и болки в ставите, откакто започнал да използва тези продукти. Можете да гледате видеоклипове и за двата метода по-долу и да посетите уебсайтовете за повече информация. Очевидно кислородът е ключът към всичко!

Защитете се от патогени! Вижте какво казва лекарят за APeX и рак! Тази кислородна инфузия работи и върху вируси, бактерии и други патогени! Можете да гледате всички видеоклипове на APeX на ApexWaterForLife.com  Няма нищо друго подобно на планетата! APEX е екстремен антипатоген, с антивирусни и антибактериални свойства! Изцелението е в кръвта!

Вижте какво се случва след 5 минути, когато тялото Ви получава 100% абсорбиране на витамини и минерали, които липсва! Изцелението е в кръвта! Когато кръвните клетки работят, както виждате в това видео, получавате повече кислород, пише сайтът beforeitsnews.com! Можете да получите повече информация на сайта Prodo1.com.

Дишането на чист кислород с хипербарна кислородна терапия, може да излекува тежките рани .

Здравето може да се подобри след използването на кислород за лечение на диабетна рана на крака с тази терапия.

Кислород

Дишането на чист кислород с хипербарна кислородна терапия, може да излекува тежките рани .

Дишането на чист кислород с хипербарна кислородна терапия, може да излекува тежките рани .

Какво би било да дишате 100 процента кислород? За хора с хронични, трудно лечими рани, тази терапия е ефективна, безболезнена и нежна. Пациентите могат да прекарват два часа на ден за определено време в голяма, ясна, подобна на тръби камера. Те могат да се отпуснат или да гледат телевизия в тази специално оборудвана стая под налягане, докато дишат чист кислород.

Хипербарната кислородна терапия (HBOT) е най-прогресивната опция за лечение на рани, които не могат да се лекуват или са трудни за лечение. По време на използването на кислород за лечение, нивото му в кръвта на пациента се увеличава, което помага да се намали подуването, да се контролира инфекцията и да се стимулира растежа на нови кръвоносни съдове. Всичко това позволява упоритите рани да се лекуват.

Тази кислородна терапия може да се използва за лечение на диабетни и улцерозни рани, компрометирани кожни присадки, рани от радиационна терапия и хронични костни инфекции. За Робърт Ленц, на 73 г., лечението позволи на неговата диабетна язва на краката да се лекува след редица свързани здравословни предизвикателства.

Преди да получи HBOT, той е страдал от два инсулти в рамките на една година един след друг и той се е борил с диабет в продължение на 20 години. Неговите предизвикателства с управлението на лекарствата и поддържането на здравословна диета доведе до допълнителни проблеми.

Г-н Ленц също има деформация на стъпалото, заради което той трудно може да вдигне крак. Това ограничение, комбинирано с диабета му, е довело до възпаление на левия му крак. По време на терапията за рехабилитация на инсулта, домашен медицински специалист изследвал възпалението и му препоръчал на посети лекар специалист. Назначили му кислород за лечение за тежките рани с хипербарна кислородна терапия и имал добър резултат.

Използването на кислород за лечение подобрява качеството на живот на пациентите в много области, в които стандартната медицина не дава добри резултати.

Използването на кислород за лечение подобрява качеството на живот на пациентите в много области, в които стандартната медицина не дава добри резултати.

В България има няколко камери за хипербарна кислородна терапия в София и Варна. В лекциите на д-р Боу по въпросите за сътворението и за това какъв е бил климатът преди потопа, се обяснява, че учените са стигнали до заключението след направените изследвания, за времето преди преди потопа, че във въздуха е имало малко повече кислород и атмосферното налягане е било около 2 атмосфери. Това насища телата с кислород и е било много от полза за здравето и дълголетието на хората. Можете да гледате лекцията в края на статията, която е първа от поредицата от 6 епизода. Това може да Ви помогне да се убедите в достоверността на Библията, за вярата в Бога и за надеждата за възкресението. Още по въпросите за вярата – ТУК. Вижте и клиповете!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: