След като прочетете статията ще имате съвсем нов поглед върху взаимоотношенията с вашата половинка.

Бракът предопределен от кармата наистина съществува. Ако ви интересува можете да се поровите в различни древни учения.

Но има и по-прост пример. Огледайте се около вас и ще забележите много  знаци, които доказват твърдението за брачната карма.

За да ви стане по-ясно, първо ще изясним за различните срещи на душите в света на хората, където те стават кармични партньори.

Душата-пламък – това е една душа, която се е разделила на две.

Според източното разбиране, душата-пламък е една, цялостна душа, която изглежда като пламъка, от който понякога се откъсват малки огънчета и после пак се събират.

Душата-пламък се разделя на две части, които слизат в човешки облик като мъж и жена. Те рядко успяват да се намерят, но ако го направят, тогава се сливат и се получава абсолютната хармония и завършеност на съществуването им.

кармичен брак кармична половинка

Сродните души – те са малко по-различен вид кармични партньори.

С тях се срещаме сравнително често. Когато срещнем сродна душа, имаме чувството, че с този човек се разбираме без думи.

Те усещат нашите мисли, желания, притеснения и неизречени мисли. Това е така, защото сродната душа е същата като нас, дошла сред хората, за да научи същите кармични уроци като нас и е на същото ниво на развитие като нашето.

Но лошото при такива срещи-връзки е, че много вероятно, въпреки хармонията и обичта, съвсем внезапно да се разделят. Причината е, че срещайки се ние научаваме необходимите уроци и започваме да търсим друга посока за научаване на нови уроци.

кармичен брак кармична половинка

Кармични партньори – това е третата група души.

С тях ние сме предопределени да станем близки и да изградим семейство. С тези души, няма да срещнем хармонията и завършеността на една връзка, защото тяхната мисия в нашия живот е различна.

нумерология

Тези души са предопределени да бъдат нашите учители по търпение, издръжливост, воля, смирение, себеотрицание и покорство. Животът с тях няма да бъде лесен. Брачният живот на такива души е нестабилен.

Желанието да се обвържем с такъв човек е нашата нужда от сблъсък с противоположностите, защото ние интуитивно търсим някой, който се различава много от нас, за да научим по-бързо още един от неизчерпаемите душевни уроци.

Това са видовете кармични бракове.

В живота си срещаме всякакви хора и научаваме всякакви уроци, но никога не трябва да забравяме да бъдем добронамерени и да устоим на желанието за злоба или отмъщение, които могат да предизвикат различията между нас и партньора ни.

Кармични числа: Вижте каква е вашата карма за този живот!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: