Овен
Учениците зодия Овен няма да имат нужда от частни уроци. Те са изключително находчиви и усвояват лесно дори най-сложния материал.

Телец
Ученикът Телец може да пита 10 пъти учителя едно и също нещо, но това е само за да се увери, че наученото е както трябва. Добре е възпитаниците от тази зодия да бъде възпитаван в дисциплина да пишат домашни, тъй като може да станат мързеливи.

Близнаци
Чужди езици и извънкласни занимания, пиано и плуване – такова разностранно дете е ученикът от зодия Близнаци.

Рак
Уменията на ученика Рак да разказва и съчинява могат да му помогнат най-вече в часовете по литература. Заради богатата си фантазия дори и урокът по история може да бъде описан като част от роман или филм.

Лъв
Малкият Лъв усвоява доста трудно информацията, но само ако е самичък у дома пред тетрадката. Сред други деца или в интерактивно обучение учениците от този знак трудно се справят.

zodii-06Дева
Умението на ученика Дева да анализира до най-малък детайл всичко го прави идеален ученик в предметите химия и физика – смятат астролозите.

Везни
За артистичните Везни диалогът между преподавател и ученик, споровете и дискусиите в час са идеален начин за усвояване на материала.

Скорпион
Скорпионите са деца с отлична памет и обичайно едни от първенците в клас. Не обаче невинаги са готови да учат е недолюбват новите учители.

Стрелец
Разсеяните Стрелци пък трябва постоянно да бъдат занимавани с нещо, за да не шушукат с другите ученици. Детето Стрелец ще се реализира добре като отговорник на класа или като капитан на отбор.

нумерология

Козирог
Малкият Козирог още от първолаче знае в коя гимназия иска да учи и в кой университет да отиде. Тези деца напредват в училище.

Водолей
Детето Водолей ще ви изненада, като намери само решение на някоя задача по нестандартен начин. Тези деца се отличават с нестандартно мислене и ученолюбивец.

Риби
Дори да не разбере материала, ученикът риби ще го назубри, за да е сигурен, че ще го запомни. Логиката и интуицията на Рибите им позволява и без да отварят учебник, да отговорят за отлична оценка.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: